Schimbări importante au fost anunțate astăzi pe piața valutară

BNR a publicat noile cotații ale principalelor valute. Noile valori indică importante creșteri în ceea ce privește euro, dolarul și francul elvețian. Toate trei crescut față de cursul valutar precedent. În același timp, lira sterlină s-a depreciat în raport cu leul românesc.

Curs valutar 6 Februarie pentru Euro

Banca Națională a comunicat după ședința de astăzi, noile valori pentru euro. Moneda a crescut cu 0,0031 bani față de ieri. Conform noului curs valutar, aceasta a ajuns astăzi la 4,9036 lei.

Curs valutar 6 Februarie pentru Dolarul american

Dolarul american a crescut de asemenea față de ultimul curs valutar publicat vineri, 6 Februarie, 2023. Moneda a ajuns la 4,5570 lei. Creșterea acesteia este de 0,0747 bani.

Cursul valutar 6 Februarie pentru Francul elvețian

Și francul elevețian a crescut astăzi ușor. De altfel, moneda se află încă de săptămâna trecută pe o pantă ascendentă. Francul a atins în prezent 4,9186 lei. Acesta a avut o creștere de 0,0110 bani.

Cursul valutar 6 Februarie Lira sterlină

BNR a comunicat noul curs valutar și pentru lira sterlină. Moneda britanică s-a depreciat în raport cu leul românesc cu 0,0156 bani. Conform cursului de astăzi, lira valorează 5,4789 lei.

Cursul valutar 6 Februarie pentru Gramul de aur

Gramul de aur continuă să scadă din nou pe piața valutară. Acesta a înregistrat o scădere de 0,9310 bani. Potrivit cursului de astăzi, un gram de aur este cotat la 274,4439 lei.

Cursul valutar 6 Februarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc crește astăzi după câteva zile în care s-a depreciat constant. Acesta a ajuns în prezent la 0,2392 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.