Banca Națională a anunțat referințele principalelor valute în raport cu leul românesc

Cursul valutar este anunțat zilnic de către BNR în urma ședinței de lucru. Cotațiile principalelor valute sunt comunicate în jurul orei 13:00.

Conform cifrelor comunicate astăzi, moneda euro s-a depreciat față de leul românesc. În schimb, dolarul american a crescut cu câțiva bani față de cursul valutar precedent.

De asemenea și francul elvețian și lira sterlină au scăzut față de ședința de ieri a BNR. Astfel, conform acestui curs valutar valabil până mâine 07 Decembrie, raportul este următorul:

Curs valutar BNR Euro

Banca Națională a României anunțat cursul valutar pentru moneda euro. Conform noilor rapoarte, acesta s-a depreciat cu 0,0081 bani. Euro a ajuns să coste astăzi 4,9126 lei. Cu aceste valori moneda va putea fi tranzacționată până mâine, 7 Decembrie.

Curs valutar BNR Dolar

Dolarul american a crescut fața de cursul valutar precedent. Astfel de la 4,6726 lei cât valora ieri, a ajuns în prezent să coste 4, 6804 lei. Mai exact, moneda americana a crescut cu 0,0078 lei față de cursul valutar precedent.

Curs valutar BNR Lira sterlină

Lira sterlină s-a depreciat în raport cu leul românesc. Aceasta poate fi tranzacționata până mâine la valoarea de 5,6911 lei. Lira sterlină a scăzut față de cursul valutar precedent cu 0,0267 bani.

Curs valutar Francul elvențian

BNR a anunțat cotațiile de astăzi ale francului elvețian. Astfel, acesta a ajuns la valoarea de 4,9667 lei. Conform cursului valutar actual, francul elvețian a înregistrat o scădere de 0, 0236 bani.

Curs valutar BNR Gramul de aur

Și gramul de aur s-a depreciat față de indicele raportat ieri de BNR. Acesta a scăzut cu 2,9957 lei față de cursul valutar de ieri. Aurul poate fi cumpărat astăzi cu 266,7598 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.