Banca Națională a României a anunțat astăzi la ora 13:00, cotațiile principalelor valute.

Cursul valutar precedent a fost anunțat vineri,2 Decembrie. Astfel, abia astăzi au fost publicate cotațiile noi ale principalelor valute. Conform ultimei ședințe a BNR, dolarul american a scăzut drastic în raport cu leul.

Curs valutar BNR 5 Decembrie 2022 – Euro

Banca Națională a anunțat astăzi care este noul curs valutar pentru moneda euro. Astfel, acesta a scăzut cu 0, 0090 bani față de cursul valutar precedent. Conform noilor valori, euro a ajuns astăzi la 4,9207 lei. La cursul valutar comunicat vineri, 2 Decembrie, euro costa 4,9297 lei.

Curs valutar BNR 5 Decembrie DOLAR

Dolarul american a scăzut semnificativ conform cotațiilor de astăzi. Astfel, acesta a înregistrat o scădere de 0, 0125 lei. Dolarul poate fi tranzacționat până mâine, 06 Decembrie, la prețul de 4, 6726 lei.

Curs valutar BNR 5 Decembrie FRANCUL ELVEȚIAN

De asemenea și francul elvețian este în cădere liberă, precum majoritatea dintre cele mai circulate monede. Francul a fost cotat astăzi la 4,9903 lei. Acesta a scăzut cu 0,0239 bani față de cursul valutar precedent.

Curs valutar BNR 5 DECEMBRIE LIRA STERLINĂ

BNR a anunțat astăzi în ședința de  zi care este valoarea lirei sterline în raport cu leul românesc. Aceasta a scăzut cu 0, 0241 bani. Conform cifrelor oficiale, Lira sterlina costă astăzi 5, 7178 lei.

Curs valutar BNR 5 DECEMBRIE Gram de aur

Și gramul de aur a înregistrat o scădere față de cursul valutar precedent. Acesta a scăzut cu 1,4118 lei. Gramul de aur poate fi tranzacționat astăzi cu 269,7555 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.