Cotațiile principalelor valori se mențin în această perioadă pe o pantă ascendentă

BNR a anunțat cursul valutar pentru principalele monede. Raportul de astăzi arată creșteri semnificative pentru euro, dolar, francul elvețian. De asemenea și lira sterlină a crescut față de ieri cu câteva procente. Spre deosebire de ieri însă, gramul de aur a scăzut.

Curs valutar 31 Ianuarie pentru Euro

Banca Națională a României a comunicat cotația de preț a monedei Euro. Raportul valutar arată că acesta a crescut cu 0, 0191 bani față de ieri.  Euro valorează astăzi pe piața valutară 4,9221 lei.

Curs valutar 31 Ianuarie pentru Dolarul american

Dolarul american a crescut de asemenea față de ieri. Moneda americană continuă să de aprecieze în raport cu leul românesc. Creșterea înregistrată astăzi este de 0,0530 bani. Dolarul a atins astfel pragul de 4,5466 lei.

Cursul valutar 31 Ianuarie pentru Francul elvețian

BNR anunță o creștere importantă și în dreptul francului elvețian. Aceasta are valoarea de 0,0073 bani. Conform cursului de astăzi, francul a atins, 4,8998 lei.

Cursul valutar 31 Ianuarie Lira sterlină

Lira sterlină a crescut de asemenea în raport cu leul românesc. Moneda britanică s-a apreciat cu 0,0230 bani. Lira sterlină valorează pe piața valutară 5,6028 lei.

Cursul valutar 31 Ianuarie pentru Gramul de aur

După creșteri importante, gramul de aur se depreciază astăzi cu 0,0303 bani. Conform cursului de astăzi gramul de aur a ajuns la valoarea de 278,5779 lei.

Cursul valutar 31 Ianuarie pentru Leul moldovenesc

După mai multe scăderi în lanț, leul moldovenesc a atins astăzi pragul de 0,2408 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.