Creșteri importante pe piața valutară au fost anunțate de BNR

Banca Națională a României a anunțat după ședința de astăzi, noul curs valutar. Acesta indică o serie de creșteri importante în dreptul principalelor valute. Euro și dolarul au crescut. De asemenea și lira sterlină și francul elvețian au înregistrat creșteri. Totodată și gramul de aur a crescut față de ieri.

Curs valutar 30 Ianuarie pentru Euro

Banca Națională a României a anunțat cotațiile de preț ale principalelor valute. Conform noului curs valutar, Euro a crescut cu 0,0108 bani față de cursul valutar precedent. Moneda Euro a atins astăzi 4,9030 lei.

Curs valutar 30 Ianuarie pentru Dolarul american

Dolarul american valorează conform raportului de astăzi al BNR, 4,4936 lei. Moneda americană a crescut ușor față de cursul valutar precedent. Aceasta s-a apreciat cu 0,0008 bani.

Cursul valutar 30 Ianuarie pentru Francul elvețian

Banca Națională a României a comunicat cursul valutar și pentru Francul elvețian. După scăderile de săptămâna trecută, Francul a scăzut acum la 0,0132 bani. Moneda a ajuns conform raportului de astăzi la 4,8925 lei.

Cursul valutar 30 Ianuarie Lira sterlină

Lira sterlină s-a apreciat în raport cu leul românesc. Moneda britanică a crescut de vineri până astăzi cu 0,0186 bani. Lira sterlină  a atins pragul de 5,5798 lei.

Cursul valutar 30 Ianuarie pentru Gramul de aur

Valoarea gramului de aur crește în continuare pe piața valutară. Conform noului curs valutar, acesta a ajuns în prezent la 278,6082 lei. Gramul de aur a crescut cu 0,0435 față de cursul valutar precedent.

Cursul valutar 30 Ianuarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc a ajuns în prezent la 0,2401 bani. Conform noului curs valutar, leul moldovenesc a crescut cu 0,0017 bani.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.