BNR a anunțat în urmă cu puțin timp cotațiile principalelor monede

Banca Națională a stabilit astăzi 25 Noiembrie care este cursul valutar valabil până luni, 28 Noiembrie. Conform cifrelor oficiale au fost înregistrate scăderi în cazul euro, dolar, lira sterlină și franc elvețian.

Curs valutar BNR 25 Noiembrie  Euro

Euro a scăzut astăzi cu câteva procente în raport cu leul românesc. Astfel, de la 4,9309 lei cât valora ieri, astăzi, această monedă a ajuns la 4, 9250 lei. Euro s-a depreciat de ieri până astăzi cu 0, 0059 bani.

Curs valutar BNR 25 Noiembrie Dolar

De asemenea, dolarul american s-a depreciat în raport cu leul. Conform datelor BNR, un dolar costă astăzi  4,7278 lei. La cursul valutar de ieri, acesta a fost cotat la 4,7390 lei.

Curs valutar BNR 25 Noiembrie Franc elvețian

Banca Națională a României a stabilit în ședinta de astăzi cotația francului elvețian. Și aceasta s-a depreciat față de cursul valutar precedent. Potrivit cifrelor cursului valutar de astăzi, francul elvețian costă 5,0120 lei.

Curs valutar BNR 25 Noiembrie Lira sterlină

Lira sterlină a scăzut de asemenea cu 0, 0139 unități față de cursul valutar precedent. Astfel, aceasta are valoarea de 5, 7274 lei.

Curs BNR 25 Noiembrie Gram de aur

BNR a anunțat cotațiile gramului de aur valabile până luni, 28 Noiembrie. Gramul de aur a scăzut față de cursul valutar precedent cu 1, 0572 lei.

Astfel, acesta a ajuns la valoarea de 256,4903 lei.

Cursul valutar stabilit în cadrul ședinței BNR de astăzi este valabil până luni,28 Noiembrie.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.