Banca Națională a anunțat noile cotații de preț ale principalelor valute

Scăderi masive pe piața valutară, principalele monede s-au depreciat în raport cu leul românesc. Conform raportului indicat după ședința de astăzi a BNR, moneda Euro s-a depreciat. De asemenea, dolarul american, lira sterlină și francul elvețian au înregistrat scăderi. Și gramul de aur a scăzut față de cursul valutar precedent.

Curs valutar 25 Ianuarie pentru Euro

BNR a comunicat noul curs valutar valabil până mâine, 26 Ianuarie. Raportul arată că Euro a scăzut semnificativ în raport cu leul românesc. Euro a atins astăzi pragul de 4,9016 lei. Acesta scăzut cu 0,0182 bani față de ieri.

Curs valutar  25 Ianuarie pentru Dolarul american

Dolarul american a scăzut de asemenea față de cursul precedent. Moneda americană s-a depreciat cu 0,0031 lei. Conform datelor oficiale, dolarul valorează 4,5101 lei.

Cursul valutar 25 Ianuarie pentru Francul elvețian

Și francul elvețian s-a depreciat față de leul românesc. Acesta a ajuns la 4,8877 bani față de cursul precedent. Francul a scăzut cu 0,0225 bani.

Cursul valutar 25 Ianuarie Lira sterlină

BNR a anunțat cursul valutar și pentru Lira sterlină. Aceasta s-a depreciat cu 0,0389. Noua cotație a monedei britanice este de 5, 5473 lei.

Cursul valutar 25 Ianuarie pentru Gramul de aur

Gramul de aur a scăzut de asemenea față de ultimul curs valutar al BNR. Acesta s-a depreciat cu 0,4715 bani. Astăzi, gramul de aur poate fi cumpărat cu 279,2843 lei.

Cursul valutar 25 Ianuarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc înregistrează din nou o scădere de 0,0013 bani. Conform noului curs, acesta a ajuns la 0,2386 bani.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.