Banca Națională a României a comunicat cursul valutar valabil până mâine

Banca Națională a emis astăzi cotațiile principalelor monede. Astfel, conform noilor cifre, Leul românesc este în creștere în raport cu moneda europeană.

Curs BNR EURO

Banca Națională a României a comunicat în urma ședinței de luni, 21 Noiembrie, cursul valutar. Astfel, în urma acestuia, Leul românesc a scăzut în raport cu dolarul american. În același timp, moneda noastră a crescut față de euro.Conform cifrelor oficiale, euro a scăzut cu 0,0001 procente. Dolarul american a crescut cu 0,1471.Astfel, până la următorul curs BNR, 1 euro costă 4,9417.

Curs BNR DOLAR

După ultima ședință a Băncii Naționale, dolarul american a înregistrat o creștere față de săptămâna trecută. Astfel, acesta a crescut cu câteva unități. Dolarul american costă acum 4,8287 lei.

Curs BNR Lira sterlină

BNR a anunțat cursul și pentru lira sterlină. Moneda a înregistrat o ușoară creștere față de valorile anunțate vineri. Astfel, aceasta a ajuns să coste astăzi 5,7040 lei.

Curs BNR Francul elvențian

De asemenea, francul elvețian are o creștere cu câteva procente. În timp ce săptămâna trecută era în scădere, moneda costă în prezent, 5,0346lei.

Curs BNR Gram de aur

Confort cifrelor oficiale raportate de BNR astăzi și gramul de aur este în creștere. Astfel, la cumpărare, acesta costă 270,3308 lei.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.