Noul curs valutar anunțat de BNR vine cu scăderi semnificative în cazul unor valute

Banca Națională a României a anunțat noul curs valutar valabil până mâine 22 martie 2023. Conform noului raport, moneda euro a scăzut din nou pe piața valutară. Dolarul american a înregistrat de asemenea scăderi, după ce și în cadrul cursului precedent s-a depreciat.

Francul elvețian a ajuns de asemenea la un prag mai scăzut cu câteva unități.

Lira sterlină, gramul de aur precum și leul moldovenesc au scăzut de asemenea.

Curs valutar 21 martie pentru moneda EURO

Banca Națională a României a anunțat o scădere în dreptul monedei euro. Potrivit cursului de astăzi 0,0010 bani. Euro valorează astfel în prezent 4,9209 lei.

Curs valutar 21 martie pentru DOLARUL AMERICAN

Dolarul american a scăzut constant pe piața valutară în ultima perioadă. Astăzi, moneda s-a depreciat până la 4,5755 lei scăzând cu 0,0266 bani.

Curs valutar 21 martie pentru FRANCUL ELVEȚIAN

Francul elvețian a scăzut cu 0,0159 bani conform raportului BNR. Un franc elvețian valorează pe piața valutară 4,9434 lei.

Curs valutar 21 martie pentru LIRA STERLINĂ

Lira sterlină scade de asemenea, deși ieri a înregistrat o creștere importantă. Moneda britanică valorează conform cursului de astăzi 5,6037 lei.

Curs valutar 21 martie pentru GRAMUL DE AUR

Valoarea gramului de aur a crescut constant în ultimele zile însă astăzi acesta se depreciază cu 3,6256 lei. Potrivit BNR, un gram de aur costă 289,3735 lei.

Curs valutar 21 martie pentru LEUL MOLDOVENESC

Leul moldovenesc continuă să scadă pe piața valutară. Acesta a ajuns în prezent la 0,2465 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.