Noul raport de valori al BNR a fost anunțat în urmă cu puțin timp de BNR

În urma ședinței BNR de astăzi a fost comunicat noul curs valutar. Cotațiile principalelor valute indică scăderi importante. Euro și dolarul s-au depreciat în raport cu leul românesc. De asemenea, francul elvețian a înregistrat scăderi. Lira sterlină a crescut însă față de cursul valutar de ieri.

Curs valutar 20 Ianuarie pentru Euro

Banca Națională a României a anunțat noile referințe pentru principalele valute. Conform acestora, euro a ajuns la 4,9255 lei. Moneda europeană a scăzut cu 0,0038 bani.

Curs valutar  20 Ianuarie pentru Dolarul american

Dolarul american a scăzut de asemenea cu 0,0100 bani.  Moneda americană a atins astăzi pragul de 4,5451 lei.

Cursul valutar 20 Ianuarie pentru Francul elvețian

Francul elvețian continuă să înregistreze scăderi în raport cu leul românesc. Acesta a scăzut astăzi cu 0,0208 bani.  Francul a ajuns în prezent la 4,9445 bani.

Cursul valutar 20 Ianuarie Lira sterlină

BNR a comunicat noile referințe și pentru moneda britanică. Raportul arată că lira a crescut cu 0,0001 bani. Aceasta a ajuns în prezent la 5,6182 lei.

Cursul valutar 20 Ianuarie pentru Gramul de aur

Gramul de aur s-a apreciat în raport cu leul românesc. Acesta a crescut cu 2,5131 lei. Potrivit raportului de astăzi, gramul de aur a atins pragul de 282,0325 lei.

Cursul valutar 20 Ianuarie pentru Leul moldovenesc

Deprecierea leului moldovenesc a adus moneda la pragul de 0,2398 lei. Scăderea de astăzi este de 0,0001 bani.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.