A fost comunicat noul raport de valori al valutelor principale

BNR a comunicat după ședința de astăzi cotațiile de preț ale principalelor valute, în raport cu leul românesc. Euro și Dolarul american au scăzut semnificativ. În același timp, deprecieri au înregistrat și Francul elvețian și Lira sterlină. De asemenea, leul românesc a înregistrat scăderi. Gramul de aur în schimb a crescut cu câteva unități față de cursul de ieri.

Curs valutar 2 Februarie pentru Euro

Noul curs valutar comunicat astăzi de Banca Națională a României indică scăderi în lanț în dreptul valutelor. Astfel, Euro s-a depreciat cu 0,0124 bani. Conform noului curs valutar, această monedă a ajuns în prezent la 4,9024 lei.

Curs valutar 2 Februarie pentru Dolarul american

Dolarul american continuă să se deprecieze și astăzi. Scăderea monedei este de 0,0520 bani. Conform raportului indicat de BNR, dolarul american valorează în prezent 4,4632 lei.

Cursul valutar 2 Februarie pentru Francul elvețian

Banca Națională a României a anunțat cotația valabilă astăzi pentru Francul elvețian. Cursul valutar arată că Francul elvețian a ajuns la 4,9026 lei. Moneda s-a depreciat astăzi cu 0,0238 bani.

Cursul valutar 2 Februarie Lira sterlină

Lira sterlină a scăzut astăzi cu 0,0672 bani. Noul raport de valori al BNR arată că Lira sterlină valorează în prezent 5,4966 lei.

Cursul valutar 2 Februarie pentru Gramul de aur

Gramul de aur continuă să crească pe piața valutară. Conform noului raport valabil până mâine, gramul de aur valorează 280,1298 lei.

Cursul valutar 2 Februarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc scade din nou în raport cu cel românesc. Astfel, acesta a ajuns la 0,2389 bani.  Leul moldovenesc s-a depreciat cu 0,0028 astăzi.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.