Banca Națională a României a făcut public noul curs valutar. Acesta este valabil până mâine, 20 Ianuarie

BNR a comunicat după ședința de astăzi noile cotații ale valutelor. Conform noilor cifre, moneda euro a scăzut față de cursul de ieri. În același timp, dolarul american a crescut în raport cu leul românesc. Francul elvețian a scăzut de asemenea față de ieri. Lira sterlină    s-a apreciat însă conform noului raport.

Curs valutar 19 Ianuarie pentru moneda Euro

   BNR a comunicat noul curs valutar valabil până mâine, 20 Ianuarie. Conform acestuia, euro s-a depreciat față de ieri cu 0,0062 bani. Noile cotații de preț arată că euro a ajuns astăzi la 4, 9293 lei.

Curs valutar  19 Ianuarie pentru Dolarul american

Spre deosebire de euro, dolarul american a crescut de ieri până astăzi ajungând la 4, 5551 lei. Creșterea înregistrată este de 0,0096 bani.

Cursul valutar 19 Ianuarie pentru Francul elvețian

Francul elvețian a scăzut cu 0,0143 bani față de ieri. Acesta a atins astăzi pragul de 4,9653 lei.

Cursul valutar 19 Ianuarie Lira sterlină

Lira sterlină continuă să crească. Moneda britanică s-a apreciat astăzi fața de leul românesc cu 0,0067 bani, dupa ce ieri a înregistrat o scădere semnificativă. Lira este cotată astăzi la 5,6181 lei.

Cursul valutar 19 Ianuarie pentru Gramul de aur

Gramul de aur a scăzut astăzi cu 0, 1755 bani. Până la ședința BNR de mâine, acesta a ajuns la 279,5194 lei.

Cursul valutar 19 Ianuarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc s-a apreciat astăzi cu 0,0006 bani. Conform raportului BNR de astăzi, acesta a ajuns la 0,2399 bani.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.