A fost publicat noul curs valutar valabil până mâine, 19 Ianuarie

BNR a anunțat în urmă cu puțin timp, noul curs valutar. Conform acestuia, moneda euro a crescut față de cursul precedent. În același timp, dolarul american a scăzut față de ieri cu câteva unități. Francul elvețian și lira sterlină au înregistrat creșteri față de cotațiile de ieri.

Curs valutar 18 Ianuarie pentru moneda Euro

Banca Națională a anunțat noul curs valutar pentru moneda euro. Aceasta a ajuns în prezent la 4,9355 lei. Față de ieri, euro a crescut cu 0,0041.

Curs valutar  18 Ianuarie pentru Dolarul american

Dolarul american s-a depreciat față de leul românesc cu 0,0128 bani. Noile valori indică o cotație de 4, 5455 în dreptul monedei americane.

Cursul valutar 18 Ianuarie pentru Francul elvețian

Și francul elvețian a înregistrat o creștere semnificativă față de cursul valutar de ieri. Acesta s-a apreciat cu 0,0410 bani. Conform noului raport al BNR, francul a ajuns la 4,9796 lei.

Cursul valutar 18 Ianuarie Lira sterlină

Lira sterlină s-a apreciat astăzi fața de leul românesc cu 0,0449 bani, dupa ce ieri a înregistrat o scădere semnificativă. Lira este cotată astăzi la 5,6114 lei.

Cursul valutar 18 Ianuarie pentru Gramul de aur

Gramul de aur a crescut de ieri până astăzi cu 0,3647 bani. Conform raportului BNR, acesta valorează 279,6949 lei.

Cursul valutar 18 Ianuarie pentru Leul moldovenesc

După scăderi constante pe piața valutară, leul moldovenesc s-a apreciat astăzi cu 0,0007 bani. Acesta a ajuns în prezent la 0,2393.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.