BNR a făcut public noul curs valutar în urmă cu puțin timp

Banca Națională a României anunțat cotațiile de preț ale principalelor valute. Acestea indică o scădere în dreptul monedei euro față de cursul precedent. Dolarul american a scăzut de asemenea cu câteva procente. Francul elvețian s-a apreciat față de leul românesc. În același timp, lira sterlină a înregistrat scăderi.

Curs valutar 17 Ianuarie pentru moneda Euro

BNR a comunicat noul curs al monedei europene după ședința de astăzi. Conform acesteia, euro a ajuns la 4,9314 lei. Față de cursul valutar de ieri, aceasta a scăzut cu 0,0091 bani.

Curs valutar  17 Ianuarie pentru Dolarul american

După ce ieri s-a apreciat față de leul românesc, dolarul american a scăzut astăzi cu 0,0031 bani. Această monedă a atins pragul de  4,5583 lei.

Cursul valutar 17 Ianuarie pentru Francul elvețian

Francul elvețian s-a apreciat în raport cu leul românesc. Creșterea acestei monede a fost conform cursului de astăzi de 0,0136 lei.

Cursul valutar 17 Ianuarie Lira sterlină

BNR a făcut public cursul valutar și pentru lira sterlină. Aceasta a ajuns la 5,5665 lei , având o scădere de 0,0072 bani.

Cursul valutar 17 Ianuarie pentru Gramul de aur

Gramul de aur scade pe piața valutară astăzi cu 1,7012 lei. Conform raportului BNR, acesta a ajuns la prețul de 279,3302 lei.

Cursul valutar 17 Ianuarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc se depreciază din nou cu 0,0002 bani. Această monedă atinge astăzi pragul de 0,2386 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.