BNR a anunțat noul curs valutar valabil până mâine 15 Ianuarie

Banca Națională a României a comunicat noul raport valutar. Conform acestuia euro a scăzut semnificativ față de cursul precedent. De altfel, dolarul american a crescut cu câteva procente. Francul elvețian s-a apreciat față de leul românesc, în timp ce lira a înregistrat scăderi.

Curs valutar 16 Ianuarie pentru moneda Euro

Moneda euro a scăzut față de cursul valutar precedent cu 0,0008 lei. Conform noului raport al BNR, euro a ajuns la 4,9405 euro.

Curs valutar  16 Ianuarie pentru Dolarul american

BNR a anunțat cursul valutar pentru astăzi. Dolarul american a crescut cu 0,0026 bani față de ieri. Moneda americană a ajuns la 4,5614 lei.

Cursul valutar 16 Ianuarie pentru Francul elvețian

După ședința de astăzi a BNR, Francul elvețian a înregistrat creșteri. Această monedă a atins astăzi pragul de 49250 lei.

Cursul valutar 16 Ianuarie Lira sterlină

Banca Națională a României a comunicat cursul valutar și pentru lira sterlină. Aceasta a ajuns la 5,5737 lei. Lira sterlină a scăzut cu 0,0012 lei.

Cursul valutar 16 Ianuarie pentru

Gramul de aur a crescut cu 1,8490 lei față de cursul de vineri. Gramul de aur poate fi cumpărat/ vândut până mâine la valoarea de 281,0314 lei.

Cursul valutar 16 Ianuarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc continuă sa scadă. Acesta s-a depreciat cu 0,0007 bani.

Leul moldovenesc a ajuns la pragul de 0, 2388 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.