Banca Națională a României a făcut publice noile cotații de preț ale principalelor valute

BNR a comunicat în urmă cu puțin timp, în urma ședinței de curs valutar, unde se situează principalele valute în raport cu leul românesc. Noul raport de cotații arată că euro a crescut, iar dolarul american a înregistrat scăderi semnificative. De asemenea, francul elvețian, dar și lira sterlină au scăzut față de cursul valutar precedent.

Curs valutar 13 Ianuarie pentru moneda Euro

BNR a anunțat noul curs valutar pentru moneda euro, valabil până luni, 16 Ianuarie. Conform acestuia, moneda europeană s-a apreciat cu 0,0054 bani față de ieri. Până la următoarea ședință, euro costă 4,9413 lei.

Curs valutar  13 Ianuarie pentru Dolarul american

Dolarul american s-a depreciat din nou față de leul românesc. Noul curs valutar indică o scădere cu 0,0263 bani față de cursul valutar precedent. Dolarul american valorează în prezent 4,5588 lei.

Cursul valutar 13 Ianuarie pentru Francul elvețian

Francul elvețian a scăzut cu 0,0064 bani. Noul curs valutar arată că acesta a ajuns la pragul de 4,9145 lei.

Cursul valutar 13 Ianuarie Lira sterlină

BNR a comunicat noile cotații de preț pentru lira sterlină. Aceasta s-a depreciat cu 0,0112 bani. Lira sterlină valorează 5,5749 lei.

Cursul valutar 13 Ianuarie pentru Gramul de aur

Gramul de aur a crescut din nou cu 1,4350 bani. Acesta a ajuns în prezent la 279,1824 bani. Cursul valutar de astăzi este valabil până luni, 16 Ianuarie.

Cursul valutar 13 Ianuarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc a crescut cu 0,0001 bani. Acesta a juns cu 0,2395 bani.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.