BNR a anunțat raportul de valori ale celor mai importante monede

Noul curs valutar a fost publicat după ședința de astăzi a Băncii Naționale a României. Noul raport aduce schimbări pe piața valutară. Moneda euro a crescut față de ieri, în timp ce dolarul american a înregistrat o scădere. De asemenea, francul elvețian s-a depreciat față de ieri. În schimb lira sterlină a crescut cu câteva procente. Noul curs valutar este valabil până mâine, 13 Ianuarie.

Curs valutar 12 Ianuarie pentru moneda Euro

Banca Națională a României a anunțat noul curs valutar pentru moneda euro. Conform acestuia, moneda europeană s-a apreciat cu 0,0031 bani față de ieri. După creștere, euro a atins astăzi pragul de 4,9359 lei.

Curs valutar  13 Ianuarie pentru Dolarul american

Dolarul american a scăzut față de cursul valutar precedent cu 0,0040 bani față de cursul valutar precedent. Raportul de astăzi al BNR arată moneda americană a ajuns la 4,5851 lei. Cursul valutar de astăzi, 12 Ianuarie este valabil până mâine în jurul orelor prânzului.

Cursul valutar 12 Ianuarie pentru Francul elvețian

BNR a anunțat după ședința de astăzi, cursul valutar pentru Francul elvețian. Conform noului raport, acesta a ajuns la 4, 9209 lei, după o scădere de 0,0517 bani.

Cursul valutar 12 Ianuarie Lira sterlină

Lira sterlină a ajuns la pragul de 5,5861 lei. Conform noului curs valutar, aceasta a crescut cu 0,0161 bani.

Cursul valutar 12 Ianuarie pentru Gramul de aur

După creșteri consecutive, gramul de aur ajunge la 277,7474 lei.

Gramul de aur a scăzut cu 0,2403.

Cursul valutar 12 Ianuarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc a crescut cu 0,0001 bani față de ieri. Acesta a atins valoarea de 0,2394.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.