BNR a făcut public noul raport de valori pentru principalele valute

Zilnic, Banca Națională a României stabilește cotațiile de preț ale monedelor de pe piața valutară. Raportul este anunțat zilnic în jurul orei 13:00.

Cursul se astăzi aduce schimbări semnificative pe piața valutară. După o perioadă de creșteri importante, euro și dolarul se depreciază în raport cu leul românesc. Francul elvețian crește cu câteva unități însă lira scade.

Curs valutar  1 Februarie pentru Euro

Raportul valutar de astăzi indică o scădere importantă în dreptul monedei Euro. Aceasta a scăzut conform cursului de astăzi cu 0,0073 bani. Euro valorează în prezent pe piața valutară 4,9148 lei.

Curs valutar 1 Februarie pentru Dolarul american

Dolarul american scade de asemenea conform cursului valutar de astăzi. După ce ieri a crescut cu câteva unități, astăzi, moneda se depreciază cu 0,0314 bani. Dolarul costă în prezent 4, 5152 lei.

Cursul valutar 1 Februarie pentru Francul elvețian

Banca Națională a României a comunicat cotația de preț pentru Francul elvețian. Conform cifrelor oficiale, acesta a atins în prezent un prag de 4,9264 lei. Francul s-a apreciat în raport cu leul românesc cu 0,0266 lei.

Cursul valutar 1 Februarie Lira sterlină

Lira sterlină scade astăzi cu 0,0390 lei. Conform noului curs valutar, aceasta valorează astăzi pe piața valutară 5,5638 lei.

Cursul valutar 1 Februarie pentru Gramul de aur

Gramul de aur s-a depreciat ieri cu câteva unități. Acesta se redresează astăzi pe piața valutară înregistrând o creștere de 1,1203 lei. Gramul de aur este tranzacționat la valoarea de 279,6982 lei.

Cursul valutar 1 Februarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc crește conform raportului de astăzi al BNR cu 0,0009 bani. Leul moldovenesc a ajuns în prezent la 0,2417 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.