Denisa Manelista, așa cum o cunoștea toată țara, a lăsat un mare gol în viața familiei sale. Chiar dacă au trecut ani buni de când a plecat la ceruri cântăreața, tatăl ei va râmăne pe veci părinte. Acesta o vizitează cât de des poate la mormânt, iar de Sfântul Nicolae i-a făcut o surpriză.

Tatăl artistei se simte cu atât mai singur și îndurarat după fetița lui în preajma sărbătorilor. Nu a putut trece peste tragedia care i-a furat copilul mult prea devreme. Acesta a făcut câteva mărturisiri sfâșietoare despre fiica lui.

Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu

Artista a decedat în data de 23 iulie 2017, iar de atunci părintele ei merge zilnic la cimitirul din Ștefănești. Uneori mai discută cu ea, alteori doar îi aprinde o lumânare și plânge. Nimic pe lumea asta nu mai e la fel în viața lui de când a plecat la îngeri. De Sfântul Nicolae, bărbatul a adus cu el la cimitir câteva dintre dulciurile preferate ale interpretei.

„Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: ‘Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!’ Râdea și se bucura. Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea!”, își amintește nostalgic Emilian Răducu într-un interviu.

Curg lacrimi amare în memoria regretatei Denisa Răducu! Ce a apărut la mormântul manelistei, de Moș Nicolae
Instagram

Tatăl Denisei nu și-a găsit nici până acum liniștea sufletească. Tulburat de gânduri și amintiri, Emilian Răducu a mai declarat că nu mai lasă să treacă o zi fără să o viziteze, de la incendiul cauzat de niște lumânări nesupraveghate. Bărbatul a aranjat frumos cavoul, cu multe poze cu vedeta și jucării pe care le mai lasă apropiații ei.

„Azi e foarte trist, îi duc jucării și dulciuri la mormânt, nu am uitat-o. De fapt, zilnic merg la cimitir, ca nu cumva să mai apară altă nenorocire, din nepăsare, neatenție, așa cum s-a întâmplat, când a luat totul foc de la lumânări.  Cavoul ei este plin de daruri, mai vin băieți și fete care au cunoscut-o, care au îndrăgit-o, care încă îi ascultă piesele. Ei mai pun fotografii, jucării, flori”  a adăugat Emilian Răducu pentru playtech.ro .

Visele sunt singurele care îi mai alină durerea

Tatăl Denisei este cuprins de dor neîncetat. Doar visele și cealaltă fiică îl ajută să meargă mai departe. Trecerea timpului pentru el nu îi va șterge niciodată chipul Denisei, ci din contră nu face decât să îi simtă lipsa și mai tare.

„Trecerea timpului nu-mi alină suferința, dimpotrivă, dorul doare tot mai tare. O visez adesea pe Denisa mea, dar o visez micuță și voioasă, nu bolnăvioară. Este tare greu, pe măsură ce trece timpul nu se vindecă rana.

Durerea de părinte este cumplită. Dacă nu se vede durerea pe chip, se simte în suflet. Tot înainte, mai avem de făcut una-alta, mai am o fiică, are nevoie de noi. Sper să scăpăm de pandemie, să vină vremuri mai bune pentru noi toți”, a încheiat Emilian în interviul de la playtech.ro