O perioada îndelungată de timp s-a spus că cei doi au avut o relație după terminarea showului difuzat de Antena 1. Cei doi nu au susținut însă în mod oficial că au fost împreună. Nu s-au sfiit în schimb să afișeze în văzul tuturor o relație apropiată de prietenie.

Reclamă

Amândoi în scandaluri cu violente

În ultimele luni atât Daniela cât și manechinul au fost în centrul scandalurilor. Daniela Crudu a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost lovită de fostul ei iubit d eorigine croată. Deși fosta asistență tva chemat autoritățile să o apere, ulteior nu și-a dorit să meargă mai departe cu plângerea. Astfel, croatul a scăpat fără să fie pedepsit pentru gestul lui. Manechinul Suhaib a fost recent acuzat de una dintre fostele iubite de lucruri oribile. Tânăra a declarat că era constant agresată și amenințată de iubitul ei. Față a văzut la televizor că nu este singură care să aflat în această situație. Se pare că manechinul ar mai fi agresat și alte persoane care au trecut prin viață lui.

”Mi-a luat telefonul. A început să mă amenințe cu familia mea, cu tatăl meu. El era foarte gelos și mereu găsea un motiv că să mă bată.” declara fosta iubita a acestuia.

Reclamă

Weekendul trecut Daniela Crudu și manechinul care a luptat pentru a o cuceri au fost surprinși la malul marii negre. Cei doi erau extrem de apropiați unul față de celălat.  În trecut Suhaib a declarat că nu ar spune ”nu” unei idile cu focoasă brunetă.

„Nu se ştie niciodată ce ne ascunde ziua de mâine. Şi cred că şi pentru mine şi pentru voi, lucrurile care vin surprinzător sunt mult mai plăcute. ‘Deci nu ai spune nu unei relaţîi cu Cruduţa!’ Eu de obicei nu spun nu. Sunt genul de om căruia îi place să încerce şi să cred că am încercat, decât să nu încerc”, a declarat Suhaib Meshah.