Unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra de doar 15 ani răpită, traficată și posibil ucisă de Gheorghe Dincă, încearcă din răsputeri să adune locuitorii unui oraș, pentru a organiza un protest. Cumpănașu îi cheamă pe musceleni la protest în fața Poliției Municipiului Câmpulung din județul Argeș pentru a protesta împotriva polițiștilor câmpulungeni.

În acest context, Cumpănașu a organizat un eveniment pe Facebook, „Miting pentru Daria”.

„În urma dezvaluirilor familiei Soroiu despre traficul de droguri și tragicul de fete, am hotărât să NU mai stăm ca muștele și să protestăm până la demiterea și anchetarea comisarilor: Mătăsaru, Ungureanu, Diaconu, Dorian pentru complicitate la subjugarea de către interlopi a orașului.

Pentru Daria și pentru toate victimele inclusiv fata din cazul Miloiu vom cere DREPTATE și eliberarea orașului de sub teroarea clanurilor și a polițiștilor corupți și incompetenți.

Veniți alături de noi!!!

Vom merge în fiecare oraș aflat sub ocupația interlopilor.

VIAȚA COPIILOR NOȘTRI ESTE PE PRIMUL LOC!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Mai mulți oameni s-au arătat interesați, însă există și temeri deoarece protestatarii vor fi împotriva poliției, iar locuitorii se tem ca autoritățile să nu se răzbune ulterior. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe 1 martie, de la ora 14.00.