Vedetele din România au strălucit de-a dreptul la gala de lux al celui mai excentric hair-stylist din România. Bassam, are grijă de fiecare dată ca vedetele din țară să arate fabulos atunci când este nevoie. Motiv pentru care a decis să organizeze o gală ce a avut ca tematică „Extra-Vogue-Anza”.

Printre numele grele din showbizul autohton care au pășit rând pe rând pe covorul roșu,, s-a numărat și Loredana Chivu. Diva a purtat o ținută de senzație și a făcut furori cu bustul pe care aproape că l-a avut la vedere. Fanii au admirat-o din cap până în picioare!

Loredana Chivu, ținută spectaculoasă la gala lui Bassam

Așa cum o știm cu toții, Loredana Chivu are darul de a ne surprinde de fiecare dată cu ținutele sale. Blondina alege cele mai sexy și sumare outfituri care îi pun în evidență fizicul „tunat” și formele apetisante după care bărbații oftează adesea. Fosta asistentă Tv și-a făcut apariția la evenimentul hair-stylistului într-o rochie spectaculoasă.

A ales să îmbrace una scurtă, așa cum toată lumea se aștepta. Similară cu cea purtată de faimoasa „Wonder Woman”, în nuanțe de negru și auriu, creația purtată de focoasa blondă a fost completată cu câteva lanțuri și mănuși negre, dar și o pereche de sandale cu toc extrem de înalt. Pe lângă toate acestea, nu putem să nu remarcăm și faptul că bustul vedetei a stat să „explodeze”.

@talente_panarame #5pasidebine #loredanacchivu ♬ sunet original – elly__cuzaaa1

Cum a apărut Bassam la propria gală

Bărbatul de origine siriană care le transformă total pe vedetele din România, nu putea să dezamăgească. Așa că a dus extravaganța la un nivel înalt. Acesta a schimbat multe ținute pe parcursul serii, însă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, atunci când s-a îmbrăcat într-un costum de film.

Format dintr-o mantie aurie, cu paiete așezate sub în formă de pene, o salopetă în același ton de culori, dar și un accesoriu în formă de bufniță, pe care l-a purtat pe cap, l-au făcut să arate trăsnet. Ulterior,  hair-stylistul s-a schimbat într-un costum negru, cu trenă formată din pene de păun.