Meteorologii au anunțat cum va fi vremea luni, 21 noiembrie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 21 noiembrie 2022. Conform specialiștilor, iarna se apropie cu pași repezi.

Vremea 21 noiembrie 2022

România este împărțită în ceea ce privește vremea. Mai exact, conform specialiștilor meteo, în jumătatea de nord a Moldovei vor fi temperaturi scăzute, în timp ce în Dobrogea, mai ales pe litoral, vremea va fi frumoasă. În restul regiunilor din țară, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale.

Colaj Substantial

În vestul României, cerul va fi noros iar izolat va ploua. Înnorările vor fi persistente iar pe parcursul zilei, dar și la începutul nopții vor fi precipitații pe arii restrânse.

Ninsoare la munte

În anumite zone montane, mai exact la altitudini mai mari de 1.500 de metri, sunt așteptate precipitații sub formă de ninsoare. Șoferii trebuie să fie foarte atenți, fiindcă în anumite zone vor fi ploi sau precipitații mixte, ce se vor transforma pe alocuri în polei.

În sud-estul României va ploua și pe alocuri ploaia va fi însoțită de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu viteză mai mare în Dobrogea și sudul Olteniei, dar și pe crestele montane.

Așadar, temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei și 16 grade pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 grade și 6 grade. În special noaptea se va forma ceață.

Cum va fi vremea în București

În Capitală, cerul va fi mai mult noros. Vestea bună este ca nu va mai ploua toata ziua, așa cum s-a întâmplat ieri ( 20.11.22). Vântul va sufla slab și moderat. În ceea ce privește temperatura maximă, aceasta se va încadra între 10 și 11 grade, iar cea minimă va fi de 3-5 grade. Spre seară se va instala ceața.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.