Reclamă
Reclamă

Toamna își ia ușor rămas bun de la țara noastră, iar iarna își croiește încet drumul spre România. Primele semne ale anotimpului rece deja au apărut: vântul suflă mai cu putere, soarele se zărește cu greu printre nori, iar primii fulgi de zăpadă au apărut deja. Cum va fi vremea în luna decembrie?

ANM a emis prognoza meteo pentru luna decembrie, care se anunță răcoroasă și plină de ninsori. În zona centrală, de est și de nord-est se anunță viscol, iar în restul zonelor ninsori obișnuite pentru perioada calendaristică în care ne aflăm.

Temperaturile scad simțitor față de luna noiembrie și se vor încardra între -4 și 6 grade Celsius, iar în timpul nopții acestea vor ajunge chiar și la -6 grade.

După data de 7 decembrie meteorologii se așteaptă la o ușoară încălzire în toată țara, care va urca maximele indicate de termometre le 10 grade Celsius.

Reclamă

Temperaturile vor varia de la o zi la alta, iar posibilitatea de ninsori va fi mai crescută abia după jumătatea lunii.Până atunci, va ninge restâns în zonele montane, iar în restul țării precipitațiile vor fi sub formă de ploaie.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro