Toamna își ia ușor rămas bun de la țara noastră, iar iarna își croiește încet drumul spre România. Primele semne ale anotimpului rece deja au apărut: vântul suflă mai cu putere, soarele se zărește cu greu printre nori, iar primii fulgi de zăpadă au apărut deja. Cum va fi vremea în luna decembrie?

ANM a emis prognoza meteo pentru luna decembrie, care se anunță răcoroasă și plină de ninsori. În zona centrală, de est și de nord-est se anunță viscol, iar în restul zonelor ninsori obișnuite pentru perioada calendaristică în care ne aflăm.

Temperaturile scad simțitor față de luna noiembrie și se vor încardra între -4 și 6 grade Celsius, iar în timpul nopții acestea vor ajunge chiar și la -6 grade.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

După data de 7 decembrie meteorologii se așteaptă la o ușoară încălzire în toată țara, care va urca maximele indicate de termometre le 10 grade Celsius.

Temperaturile vor varia de la o zi la alta, iar posibilitatea de ninsori va fi mai crescută abia după jumătatea lunii.Până atunci, va ninge restâns în zonele montane, iar în restul țării precipitațiile vor fi sub formă de ploaie.