Pentru această noapte, meteorologii anunţă vreme destul de caldă pentru această perioadă a iernii. Termometrele vor înregistra valori cuprinse între -4 şi 6 grade Celsiu. În cea mai mare parte a ţării, atât la cote joase cât şi în zonele montane vor exista condiţii de ceaţă care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri, local sub 50 de metri. Cerul rămâne noros, cu şanse mari de precipitaţii în cea mai mare parte a ţării.

Astfel, în Moldova temperaturile se încadrează pentru următoarele 12 ore între -3 şi 4 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros, cu posibile şanse de precipitaţii, iar vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce presiunea atmosferică este în creştere uşoară.

Reclamă

În Dobrogea cerul va fi noros pe parcursul nopţii, iar temperaturile vor varia între 3 şi 5 grade. Local, vor exista condiţii de ploaie, iar vântul va sufla destul de puternic, mai ales pe Litoralul Mării Negre. Spre dimineaţă, din cauza umidităţii, vor exista şi condiţii de polei pe arii extinse.

În Maramureş, vremea se menţine rece, cu temperaturi cuprinse între -1 şi  grad Celsius. Cerul va fi temporar noros, iar izolat vor exista şi condiţii de ploaie, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

În Crişana, termometrele înregistrează valori cuprinse între -2 şi 1 grad Celsius, cerul va fi temporar noros cu condiţii de ploaie pe arii extinse, în timp ce în Banat valorile înregistrate variază între 0 şi 3 grade Celsius.

Cea mai rece temperatură din România, în această noapte, se înregistrează în Transilvania, acolo unde minimele vor fi de -4 grade, iar maximele de doar 0 grade. Tot aici vor fi şi precipitaţii mixte, de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, urmate de vânt slab în regiunile joase spre moderat.

În Oltenia, cerul se menţine noros, iar temperaturile variază între 1 şi 5 grade Celsius. Vor exista condiţii de ploaie pe arii extinse, cu vânt slab şi presiune atmosferică în scădere uşoară.

În Muntenia, va fi destul de cald, fiind cea mai mare temperatură înregistrată pentru această noapte, în România. Minimele sunt de 2 grade, iar maximele de 6 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros, va ploua pe arii extinse, iar vântul va sufla slab, până la moderat, în timp ce presiunea atmosferică este în creştere.