Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Deși au plecat la drum cu multe temeri, cei doi au reușit să rămână echilibrați și concentrați pe ceea ce contează. Multe persoane din anturajul lor nu le-au dat multe șanse, dar se pare că legătura dintre ei a fost mai puternică decât orice.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai norocoase. De când l-a întâlnit pe Alex Velea, artista a început să creadă, din nou, în iubire. În momentul în care a început să acorde o a doua șansă iubirii, vedeta venea dintr-un mariaj eșuat cu Vincenzo, tatăl Mayei.

Antonia a fost mereu cu picioarele pe pământ, iar de când l-a întâlnit pe Alex Velea, aceasta a recunoscut că s-a echilibrat mai mult ca niciodată. Cei doi și-au acordat suficient timp pentru a se cunoaște, dar și pentru a-și da seama dacă sunt sau nu făcuți unul pentru altul.

Cum va arăta rochia de mireasă a Antoniei. Alex Velea a vorbit despre marele eveniment din viața lor Social Media

Antonia și Alex Velea sunt mai fericiți ca niciodată

În timp, relația artiștilor a evoluat mai frumos ca niciodată. Antonia a fost femeia care l-a făcut tătic pe Alex Velea. Și nu o dată, ci de două ori. Velea se înțelege foarte bine și cu Maya, fetița Antoniei din prima căsnicie. Faptul că rezonează atât de bine i-a determinat pe cei doi să facă pasul următor.

În urmă cu mai bine de doi ani, artistul și-a luat inima-n dinți și a cerut-o de soție pe Antonia. Răspunsul nu avea cum să fie alul decât unul pozitiv. Și, pentru că a trecut atâta timp, multe persoane se întreabă când vor avea de gând să meargă la altar.

Antonia și Alex Velea nu se grăbesc să facă asta. Mai ales că, pentru ei nu este important actul care îi unește. Dar, în schimb, Antonia știe cum va arăta rochia ei de mireasă.

„Nu vreau să devină un subiect agasant și să mă întrebe non-stop când. Și dacă facem lucruri pe ascuns, tot se află. Ne place inimitatea, pentru că vrem să fim oameni normali. Nu este momentul propice unei petreceri, unui eveniment de felul acesta. O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins”, a spus iubitul Antoniei, potrivit viva.ro.