Adriana Simionescu este fiica cea mică a lui Adrian Minune. De curând, aceasta a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Totul a fost neașteptat pentru mezina familiei. Cei doi nu au stabilit data concretă a nunții, însă Adriana a făcut dezvăluiri despre cum ar vrea să arate nunta ei.

Fosta concurentă de la „Vocea României” a povestit și cum s-au desfășurat lucrurile atunci când iubitul ei, Nicu, a cerut-o în căsătorie. Mezina își dorește tare mult să ajungă în fața altarului alături de alesul inimii ei.

Fiica lui Adrian Minune a fost cerută în căsătorie de Crăciun

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este tare fericită că a fost cerută de soție în urmă cu o lună, chiar în sfânta zi de Crăciun. Adriana a făcut primele dezvăluiri despre momentul în care va ajunge să-și unească destinul cu cel al marii ei iubiri. Iată ce au povestit cei doi îndrăgostiți în cadrul unei emisiuni:

„M-a ajutat o mătușă de-a noastra, mătușa ei. Le-am spus părinților ei cu o zi înainte că vreau să o cer în căsătorie” , a povestit Nicu, viitorul soț al fiicei lui Adrian Minune.

„Noi eram de Crăciun în familie cum stă toată lumea. Nici nu mă gândeam, nici nu-mi dădea prin cap că o sa fiu cerută de nevastă fix de Crăciun.

Cum va arăta nunta fiicei lui Adrian Minune. Mezina familiei a oferit primele detalii despre cum a fost cerută în căsătorie
social media

Stăteam în living, am stat cu familia lui, am mâncat, am râs și mă sună mama: „Ce faceți? Nu mai veniți? Haideți că se supăra taica-tu” (n.r Adrian Minune).

Într-un moment al dansului m-am întors și l-am văzut pe Nicu în genunchi. Chiar nu mă așteptam. Eu nu concep dacă ai mers în fața lui Dumnezeu și te-ai căsătorit religios, să divorțezi, nu există divorț.” , a povestit fiica lui Adrian Minune.

Adriana Simionescu își dorește o nuntă clasică, tradițională

Se pare că fiica artistului își dorește o nuntă la care să se respecte toate tradițiile. Fata nu are pretenții la nuntă de fițe sau lux, ea își dorește ceva simplu și specific românesc, așa cum au avut și părinții ei. Deși mulți s-ar fi așteptat la idei de ceremonie pe lux și opulență, mezina familiei Simionescu nu-și dorește nici pe departe așa ceva.

„Vreau nuntă tradițională, cu aruncatul buchetului, furatul miresei, cum a fost nuntă părinților mei. Nu vreau nuntă în Maldive, că acolo nu sunt sarmale” a mai adăugat Adriana Simionescu.