Reclamă
Reclamă

Astăzi, prim-ministrul României, Ludovic Orban a declarat că bugetul pentru anul 2020 va fi aprobat până la sfârșitul anului acesta. Acest lucru a fost solicitat chiar de Klaus Iohannis, care a cerut public finalizarea bugetului minustrului de Finanțe.

Ludovic Orban s-a consultat intesiv cu colegii săi de partid și consideră că este important ca toți românii și angajații din România să știe ce schimbări îi așteaptă în anul ce vor urma. El a solicitat de asemenea tuturor autorităților locale să își stabilească bugetul cât mai repede, tocmai pentru ca proiectele să poată fi începute în timp util.

După ce Guvernul PSD a picat, noul Guvern a trebuit de urgență să rectifice bugetul, doarece unele aspecte ale acestuia erau pur și simplu nerealizabile.

Klaus Iohannis a declarat zilele trecute că anul 2020 nu va aduce majorări ale pensiilor, după cum a promis fostul Guvern, tocmai pentru că nu sunt suficienți bani. De asemenea, el a adus și o veste destul de tristă românilor de pretutindeni: deficitul depăși de 4%. Președintele i-a asigurat pe români că există și cheltuieli care sunt necesare, iar pe acestea va încerca pe cât posibil să le onoreze.

Reclamă

Au existat totuși și vești bune: salariul minim pe econimie va crește, iar aceasta măsură se va aplica de la 1 ianuarie 2020.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro