Eliza și Cosmin Natanticu s-au lăsat cunoscuți de către public odată cu participarea la „Asia Express”. Cei doi nu erau deloc străini de lumina reflectoarelor. Atât Cosmin, cât și Eliza activează în domenii expuse public, dar nu au fost niciodată coechipieri. Pe „Drumul Împăraților” au reușit să fie una dintre cele mai apreciate echipe, așa că fanii au vrut să știe cât mai multe despre ei.

Eliza și Cosmin Natanticu sunt un cuplu reușit din toate punctele de vedere. Cei doi îndrăgostiți se completează și se echilibrează perfect în orice situație. „Asia Express” a fost pentru ei un test al relației, test pe care l-au trecut cu brio. Chiar dacă au mai avut momente în care s-au supărat și și-au aruncat vorbe dure, Eliza și Cosmin au fost mereu acolo, unul pentru celălalt.

Cosmin Natanticu a renunțat la iubita lui pentru Eliza

Eliza a povestit, recent, cu a început relația cu alesul inimii ei. Pe cât amuzanți sunt cei doi, prima lor întâlnire nu avea cum să fie una banală. Soția lui Natanticu își amintește mereu, cu drag, cât de antipatic i-a fost Cosmin la început. Cei doi nu s-au suportat deloc, ci, din contră. Eliza a avut noroc cu o prietenă de-ale ei care i-a spus că are mari șanse cu Cosmin și să insiste.

Cum și-au dat seama Eliza și Cosmin Natanticu că sunt suflete pereche. „M-a refuzat pentru că era într-o relație la distanță”
Instagram

Lizi a ascultat sfaturile prietenei sale și a insistat, doar că a avut parte de un moment neplăcut. Cosmin i-a spus că el are deja o relație și că nu poate să îi facă așa ceva iubitei sale. Tocmai când Eliza s-a împăcat cu gândul, comediantul a contactat-o și i-a spus că este un om liber și că poate să iasă la întâlnire cu ea.

„Nouă ne-au făcut cunoștință niște prieteni. Ne-au spus că suntem făcuți unul pentru celălalt. Eram la o ședință foto. Nu ne-am plăcut deloc, dimpotrivă, ne-am respins. N-a venit niciunul către celălalt, dar prietena mea a insistat că suntem făcuți unul pentru celălalt.”, a declarat Eliza Natanticu, la Antena Stars.

„I-am scris să ieșim undeva, dar m-a refuzat, pentru că era într-o relație la distanță. Respectiva domnișoară era, cred, în Bruxelles. Am apreciat că a fost sincer. La o săptămână, mi-a dat mesaj și mi-a zis dacă vreau să ieșim la un suc, pentru că nu mai are relație.”, a continuat Lizi.

„Pentru întâlnirea cu el, nu m-am aranjat deloc, ca niciodată. În general, mă aranjam, mă bibileam și eu, să fiu frumoasă. Din prima oră petrecută cu el mi-am dat seama că este un om extraordinar. Umorul lui și calitățile pe care l-am văzut atunci în el mi s-au părut deosebite. Am petrecut toată ziua cu el. Am avut așa un gând, că el este alesul.”, a completat Eliza.