Roxana Dobre și Florin Salam nu și-au ales nași cunoscuți. Care sunt motivele și ce criterii au urmat cei doi, aflați imediat din articolul nostru

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit recent. Chiar dacă trăiau de ceva timp în concubinaj, cei doi nu erau căsătoriți cu acte. În cele din urmă, dragostea lor a învins, așa că au hotărât să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca cei doi să pună nași după asemenea criterii, dar mai ales, fanii nu bănuiau ca nașii lor să fie chiar… 

Roxana Dobre i-a pus nași pe verișorii săi

În cadrul unui podcast, Roxana Dobre a dezvăluit toată povestea din spatele alegerii nașilor lor de căsătorie. Se pare că aceștia fac parte chiar din familia vedetei și a explicat și motivul pentru care i-a ales pe aceștia. Criteriile lor au fost cele sufletești. Soția lui Florin Salam și-a dorit ca nașii ei să le pună cununiile în cap cu sinceritate și din tot sufletul. Așa că i-a ales chiar pe verișorii ei din Târgu Jiu.

„Eu și soțul meu am ales (nr. nașii)… Doamne, deci mie când mi se pun cununiile alea în cap, trebuie să fie din tot sufletul, fără niciun interes. Să n-ai răutăți vizavi de noi și să fie puse cu tot sufletul, cu tot dragul, ca să poată să-ți meargă bine toată viața. Și am ales ca nașii noștri să fie verișorii mei, de la țară, din Târgu Jiu. Sunt de seamă cu noi și sunt sângele meu. ”, a declarat Roxana Dobre în cadrul unei emisiuni.

@video.clipuri1 #florinsalam #roxanadobre #videoclipuri1 #2022 #fy #foryou #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Florin Salam nu și-a dorit să aibă nași celebri

„Nu și-a dorit soțul meu nicio secundă să avem nași cunoscuți. N-a vrut să facă diferențe… Dacă l-ai pus pe ăla, că de ce l-ai pus pe ăla și tot așa. Le-am demonstrat oamenilor pe cine am pus nași. Să vadă care a fost intenția noastră. Nu voiam să supărăm pe nimeni, mai ales că bărbatul meu se învârte între atâția oameni și n-a vrut să deranjeze pe nimeni.”, a mai adăugat Roxana Dobre.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.