De ceva ani, Crina Abrudan s-a retras din lumina reflectoarelor. Chiar dacă fanii nu o mai pot urmări pe micile ecrane, blondina este activă în mediul online. 

Fosta prezentatoare Tv a împlinit 44 de ani

Crina Abrudan dovedește că vârsta este doar un număr. La 44 de ani, are un trup de invidiat. Și-a pus formele în evidență în cadrul unei ședințe foto cu ocazia zilei de naștere. Fosta prezentatoare Tv este extrem de atentă cu alimentația și nici antrenamentele de la sală nu îi sunt străine Crinei Abrudan. Fanii au putut observa că aceasta are o siluetă perfectă, la care multe doamne și domnișoare visează. Îmbrăcată într-un body crem, cu accesorii negre și cizme în aceeași nuanță, Crina Abrudan a reușit să își pună silueta de invidiat în evidență.

Cel care reușește să o facă fericită pe Crina Abrudan este Gabi Popescu, cu care este împreună din anul 2008. De atunci, cei doi au decis că nu pot trăi unul fără celălalt. Totul a început de la o ieșire în oraș a fostei prezentatoare Tv, alături de prietene, moment în care și Gabi Popescu era la același restaurant.

„Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs’, spunea Crina Abrudan.

„Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie”, a continuat atunci fosta prezentatoare Tv.