Anii trec, însă vedetele par să rămână veșnic tinere și în formă. Este și cazul prezentatoarei Andreea Marin, care la cei 45 de ani abia împliniți, arată mai bine ca niciodată. Vedeta nu își arată absolut deloc vârsta, cu chipul ei mereu luminos și silueta de invidiat.

Luna aceasta este o perioadă plină de bucurie pentru Andreea. Pe lângă sărbătorile de iarnă, vedeta celebrează aniversarea fiicei sale Violeta, care este urmată apoi la scurt timp de propria sa zi de naștere.

Reclamă

Cum și-a serbat prezentatoarea TV aniversarea?

Petrecerea a avut loc într-un cadru intim. Locația a fost aleasă cu atenție, un restaurand italienesc din București. Andreea Marin a ales să-și păstreze lista de invitați simplă, alegând să îi aibă alături doar pe membrii familiei sale.

Alături de vedetă a fost prezent și Adrian Brâncoveanu, cu care aceasta are o relație foarte frumoasă de peste 3 ani. Deși a declarat în trecut că nu mai crede în căsătorie, Andreea trăieste o frumoasă poveste de dragoste.

Pentru a-și marca ziua de naștere, Andreea Marin a publicat următoarele rânduri pe unul dintre conturile sale online:

45 de stele în vârful bradului ce este viata mea. 45 de ierni, cu nămeți greu de înfruntat sau cu zăpadă blândă, curată, binecuvantată. 45. Sănătoși cu toții să fim! Să zâmbim, să iubim! Să clădim! La mulți ani tuturor! Azi, de ziua mea, e ziua voastră în viața mea! Mulțumesc!.