Prezentatoarea rubricii meteo de la Kanal D, Anca Ciota, este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel în luna mai a anului viitor. Este o femeie împlinită pe toate planurile. Se bucură de o carieră de succes în domeniul televiziunii și are o familie frumoasă care îi este alături în permanență. De asemenea, de curând, aceasta a reușit să se mute cu soțul său, artistul Phelipe, în casa pe care și-au dorit-o dintotdeauna.

Anca Ciota și soțul său, Phelipe, după mai bine de 15 ani de relație, vor deveni, pentru prima dată, părinți. În cursul acestui an, mai exact în luna mai, aceștia s-au hotărât să facă marele pas, acela de a deveni părinți. Această veste a fost o surpriză extraordinară pentru toți apropiații lor, cât și pentru prietenii virtuali.

„Totul s-a întâmplat neașteptat de repede! Parcă nici nu mi-a venit să cred când am văzut că testul de sarcină a confirmat sarcina! Am simțit că e real la prima ecografie când am și auzit inimioara bebelușului. Suntem amândoi extrem de fericiți și nerăbdători pentru tot ce urmează. Am trecut deja de primul trimestru și până acum m-am simțit foarte bine, chiar sunt o gravidă norocoasă”, a declarat Anca Ciota, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

Cum s-a distrat Anca Ciota în a doua zi de Crăciun

Anca Ciota a hotărât să petreacă sărbătorile de iarnă acasă, alături de întreaga familie. Aceasta prețuiește foarte mult sărbătorile și tocmai datorită acestui lucru se simte cel mai bine în sânul familiei.

Cum și-a petrecut Anca Ciota a doua zi de Crăciun! Vedeta a profitat la maxim de ziua liberă
Instagram

În fotografia postată recent, într-un story, pe contul său de Instagram, Anca Ciota arată prietenilor virtuali bradul împodobit și le transmite că se va bucura de relaxare toată ziua.

„Astăzi este zi de stat pe canapea, seriale, somnic și sper să mâncăm mai puțin”, a precizat Anca Ciota pe contul său de Instagram. Acestui mesaj a atașat și un laughter emoticon, semn că este amuzată de situație. Pe fundalul fotografiei, a adăugat versurile unei melodii săltărețe, în ton cu perioada sărbătorilor de iarnă, respectiv Chris Rea – Driving home for Christmas.

Anca Ciota și-a dorit foarte mult bebelușul care urmează să vină pe lume

„Este un bebeluș sănătos! Nu sunt o gravidă cu probleme, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă simt atât de bine.  Nu am pofte. N-am avut grețuri. Suntem în 14 săptămâni, adică 3 luni și 2 săptămâni, al doilea trimestru. Noi suntem împreună de 15 ani, poate lumea crede că nou lucrăm de mult timp la acest poriect, numit bebe. Când ne-am mutat acasă, atunci am spus că este momentul. Din a doua încercare a venit pe lume”, a declarat Anca Ciota în premieră în cadrul emisiunii „Teo Show”, cu puțin timp în urmă.