Ovi Jacobsen a reprezentat România alături de Paula Seling la Eurovision. Acesta are o relație specială cu soția sa și a ales să revină în țara natală după mai mulți ani petrecuți în Norvegia.

Pe numele său real, Ovidiu Cernăuțeanu este un artist cunoscut. Acesta se poate mândri cu familia sa pe care o iubește enorm, având o soție frumoasă și doi băieți. El se înțelege bine și cu fiica partenerei sale, Sofia, care locuiește în Norvegia.

După ce a participat la Eurovision, artistul avea multe turnee în țară sau în străinătate. Era stabilit în Norvegia din 1995, deoarece se gândea că România va rămâne neschimbată și nu va apărea nimic bun. A cunoscut-o pe soția sa la un concert din frumoasa țară nordică. Au simțit de la început că există o chimie între ei, dar în câteva luni, erau deja logodiți.

„Ca orice artist. Aveam un concert într-o localitate din Norvegia, ne-am cunoscut acolo. Pasul de a rămâne împreună a fost curajos, dar și plin de noroc. Într-o căsnicie nu știi niciodată, dacă merge bine, este bine, dar dacă nu, se poate destrăma. Eu nu am dorit să testăm un an, doi sau cinci. Am simțit că avem chimie și multe lucruri în comun, i-am cerut mâna după câteva luni. Mergem pe al 21-lea an de când suntem împreună.”, a spus Ovi Jacobsen pentru Ego.ro.

Sursa foto: Social media

Ovi Jacobsen și familia s-au întors în România

După ce au petrecut mai mulți ani în Norvegia, soția sa fiind și născută acolo, s-au gândit să-și schimbe mediul. Ovi Jacobsen a văzut că lucrurile s-au schimbat în România și i-au acordat o șansă. Pentru ca cei doi băieți au crescut în Norvegia, au ales să se mute în Corbeanca pentru a fi aproape și de natură.

„În perioada 2010-2011, în urma succesului de la Eurovision, plecam în diverse turnee, atât în țară, cât și în străinătate. Eu, practic, tocmai descoperisem țara. Eram stabilit în Norvegia din 1995. Lucrurile s-au schimbat între timp în România față de cum erau atunci când am plecat eu și nu aveai niciun viitor și nu îți surâdea nimic aici. Soția, care este din Norvegia, a venit cu ideea de a vedea cum este să trăim în România. Mi-a spus o vorbă foarte interesantă: „Când o să avem 60 de ani, o să ne amintim că ai avut succes la un moment dat în România și o să ne întrebăm dacă ar fi fost, dacă nu ar fi fost…”. Copiii fiind născuți în Norvegia, ne-am mutat la periferie, în Corbeanca, pentru ca impactul să nu fie așa de mare.”, a mai spus artistul.