Mihai Mărgineanu, adică simpaticul Ardiles din „Las Fierbinți”, vorbește despre povestea de dragoste pe care o trăiește de mulți ani.

Mihai Mărgineanu, adică Ardiles în serialul „Las Fierbinți” de la ProTV, a vorbit soția lui, dezvăluind cum a cunoscut-o și ce s-a întâmplat la nuntă.

Artistul a căror cântece cu siguranță și tu le-ai fredonat măcar o dată are o poveste de viață foarte interesantă. Mihai Mărgineanu spune că nu s-a considerat niciodată talentat, dar sutele de concerte cu sala plină îl contrazic.

1. Povestea de dragoste a lui Mihai Mărgineanu s0ția lui a început în adolescență

Revenind la cum și-a cunoscut Ardiles, adică Mihai Mărgineanu soția, vedeta de la ProTV a povestit că Andreea locuia în același bloc cu el atunci când a văzut-o prima dată.

„Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon (aproape de capătul tramvaiului 14), în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară.

Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea.

Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera (soacră-mea!)”, a declarat Mihai Mărgineanu, adică Ardiles în serialul „Las Fierbinți”, despre prima întâlnire cu soția lui, pentru revista VIVA. 

2. Au urmat 20 de ani de pauză

Dar, Andreea avea să se mute din bloc atunci când artistul era doar un adolescent și ea o copilă. Peste 20 de ani, Mihai Mărgineanu și soția lui aveau să se întâlnească la o piesă de teatru.

„Doru și Venera, socrii mei, s-au mutat cu tot familionul, prin 1984, pe undeva prin centru, iar eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani. Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru.

Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare).

Practic, ne-am adus aminte unul de altul. De fapt, noi ne mai întâlniserăm prin Lăptărie la tot felul de concerte rock, dar nu ne-am vorbit, pentru că eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze, fiind tot timpul cu multă lume prin jur”, a mai spus artistul pentru sursa citată mai sus.

Cum și-a cunoscut Ardiles din „Las Fierbinți” soția. Mihai Mărgineanu: „A făcut dintr-un golan ordinar...”
ProTV

3. Ce s-a întâmplat la nuntă

În 2008, Ardiles, din serialul „Las Fierbinți”, adică Mihai Mărgineanu, a avut cu Andreea soția lui, o nuntă superbă, pe malul mării.

„Andreea este femeia care a făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza. Deci, merită tot și orice! Și am dorit să fac totul ca să-i îndeplinesc acel vis nebun care îi sălășluia prin gânduri: să se mărite în picioarele goale, pe plajă, la Vama Veche.

A fost o pregătire de o lună, timp în care toată lumea știa, mai puțin ea. Știau mama ei, sora ei Ioana, tatăl ei, toată presa mondenă a perioadei 2008, taică-miu și frati-miu, toate rudele și toți prietenii noștri, preotul care ne-a botezat copiii, șeful Camerei Deputaților, prim-ministrul și Șerban Huidu.

Niciunul nu a suflat vreo vorbă! Iar de răzgândit apropo de nunți, nu m-am răzgândit niciodată: nunțile sunt cele mai nașpa petreceri la care ești obligat să participi.

Și nu-mi plac DELOC. D-aia am crezut din prima că a mea o să fie foarte frumoasă, pentru că o să fie altfel. Și a fost… A fost și altfel, și foarte frumoasă!”, a mai spus artistul.

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.