Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii. În urmă cu doar câteva zile, vedeta s-a logodit cu bărbatul visurilor ei. Când nimeni nu se aștepta, mai ales că totul a fost extrem de discret, cei doi au vrut să primească binecuvântarea preotului. Din acest motiv,s-au logodit în biserică.

În prezent, cei doi au făcut relația publică și vedeta vorbește cu mare drag despre planurile de viitor pe care le au. În urma declarațiilor făcute, Adriana Bahmuțeanu a povestit când, cum și unde a avut prima întâlnire cu viitorul ei soț.

Adriana Bahmuțeanu: ,,Am stat de vorbă până la 5 dimineațal”

George Steven povestea că a cunoscut-o pe Adriana prin intermediul lui Carmen Hara, o prietenă comună, în urmă cu aproximativ 2-3 luni. Deși recent negau faptul că formează un cuplu, cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere.

La rândul ei, jurnalista a povestit cu entuziasm cum a decurs prima întâlnire dintre ei.

Instagram

„M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus.

Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii.

Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el”, a povestit vedeta, potrivit antenastars.ro.

Cei doi au planuri mari de viitor

Pregătirile pentru cununia civilă vor fi făcute din timp, pentru a fi un eveniment ca la carte. Adriana și George vor să își întemeieze o familie și să devină părinți.

„O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație. Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții.

colaj substantial

Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece.

Dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a mai adăugat vedeta, potrivit sursei amintite mai sus.