Simona Gherghe a intrat în lumea televiziunii în urmă cu 20 de ani, pe 9 aprilie 2002, atunci când a dat o probă pentru a prezenta „Observatorul”.  Cu toate acestea, nu acela a fost momentul când și-a câștigat primii săi bani.

Ei bine, vedeta de televiziune a dat de gustul banilor la vârsta de 14 ani. Aceasta se afla la țară la bunicii săi pentru a-i ajuta cu treburile gospodărești.

Copiii din satul bunicilor săi mergeau la fermă să facă bani pentru a-și ajuta familiile. La rândul său, Simona Gherghe și-a dorit să facă același lucru. În ciuda dorinței sale de a munci, bunicii săi nu au fost de acord, motiv pentru care prezentatoarea a izbucnit în lacrimi și i-a sunat pe părinții săi de la Iași pentru a-i ruga să o lase să muncească.

Aceștia i-au dat acordul, iar Simona s-a ocupat de culesul piersicilor și ajuta la desfrunzit via. Acest lucru se întâmpla pe vremea când  vedea avea vârsta de 14 ani.

Simona Gherghe: „Am mers la cules de piersici și al desfrunzit via..”

Sursa: Social media

,,Îi ajutam pe bunicii mei. Mai mult decât atât, țin minte că, într-o vară, copiii mer­geau la ferma din sat și lucrau acolo. Câștigau bani pentru familiile lor. Mi-am dorit foarte mult să fac același lucru. Le-am spus bunicilor mei.

Mamaia nu a fost de acord, s-a lăsat cu plânsete! Așa că, am sunat la Iași, la părinții mei și le-am spus că vreau să muncesc. Ai mei m-au lăsat și am mers la cules de piersici și la desfrunzit via. Așa mi-am câștigat primii mei bani, la 14 ani.Au fost banii mei, nu s-a atins nimeni de banii munciți de mine” a declarat Simona Gherghe

Din luna septembrie a anului 2019, Simona Gherghe este prezentatoarea emisiunii matrimoniale „Mireasa”, după ce timp de 10 ani a prezentat „Acces direct” pe postul de televiziune Antena 1.