Perioada de pandemie a afectat foarte mult veniturile artiștilor din țară. Foarte multe afaceri au fost afectate, iar oamenii au fost nevoiți să se reorienteze și să găsească o soluție. Și cântăreții au fost destul de afectați, pentru că nu au mai putut să participe la concerte. Ruby a câștigat o mică avere, cu melodiile pe care le-a lansat, iar în pandemie a găsit o altă sursă de venit.

Este o cântăreață apreciată și cu foarte mulți fani. Ruby are o carieră de success în muzică, iar de-a lungul anilor a scos pe piață hit după hit. Vedeta știe foarte bine cum să își gestioneze veniturile. Pentru că pandemia și restricțiile au dat viețile și planurile peste cap, Ruby nu a stat pe gânduri și a reușit să găsească o sursă de a face bani. Ce a povestit cântăreața.

Cum a reușit Ruby să câștige bani în pandemie

Interzicerea organizării concertelor nu a reprezentat o piedică pentru solistă. Ruby a găsit o metodă de a face bani în pandemie. Un prieten i-a propus să investească în criptomonede, idee cu care a fost sceptică la început. Vedeta a fost nehotărâtă dacă să facă acest pas, sau nu.

„În primul moment când un amic foarte bun mi-a povestit despre așa ceva, am cam strâmbat din nas, vă spun sincer. Habar nu aveam despre ceea ce vorbea amicul meu, un medic veterinar de excepție, și sincer nici nu prea mă interesa. Dar omul a fost perseverant și mi-a strecurat același mesaj constant, timp de mai multe săptămâni. Așa avea să înceapă totul!”, a povestit Ruby, potrivit playtech.ro

social media

Ruby: „Treaba nu e deloc tratată cu lejeritate”

Vedeta a mai spus că s-a informat înainte, dar avea și ceva cunoștințe în domeniu. A căutat informații pe site-urile de specialitate și s-a documentat minuțios.

„Ar fi trebuit să mă vedeți căutând, la un anume moment, informații despre criptomonede. Nu eram chiar apă de ploaie în domeniu, dar eram tare departe de ceea ce, după mintea mea de acum , ar trebui să cunoască cineva care se încumetă să investească în acest domeniu. Așa am început să citesc informații de specialitate sau să caut site-uri cu tot felul de detalii, fiindcă mi-a devenit evident că treaba nu e deloc tratată cu lejeritate.”, a mai spus solista, pentru sursa de mai sus