Julia Chelaru este ani buni în lumina reflectoarelor, dar primii bani nu au fost câștigați din muzică.

Julia Chelaru este una dintre artistele nonconformiste și mereu cu o energie pozitivă. Artista recunoaște că a visat la o carieră în muzică încă din copilărie, dar nu această pasiune i-a adus primii bani, fiind vorba de sume destul de mici față de cele câștigate din concertele cu trupa Exotic. 

Julia Chelaru a lucrat ca educatoare

Artista a mărturisit că primii bani i-a câștigat imediat după încheierea liceului, atunci când s-a angajat ca educatoare. În tot acest timp, Julia Chelaru a fost și studentă și a povestit că a investit banii în lucruri neimportante.

„Primii bani câștigați au fost când am fost educator la o casă de copii în Iași și, bineînțeles, că atunci, fiind și la facultate, îi dădeam pe nimicuri, pe un parfum, pe lucruri de acest gen”, a povestit Julia Chelaru pentru fanatik.ro. 

Cum și-a câștigat primii bani Julia Chelaru. La ce sume se ridicau veniturile din acea perioadă
Social media

Sume mai mari i-a câștigat abia atunci când a făcut parte din trupa Exotic. Ulterior, alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrașcanu, a cunoscut succesul și a putut să își cumpere un apartament.

Dacă alții au ales să se bucure de vacanțe în destinații exotice sau de haine scumpe, artista a preferat să strângă bani pentru casă. Ba mai mult, Julia Chelaru a povestit că nu și-a dorit să dea mulți bani pe lucruri scumpe doar pentru că sunt la modă.

„Primii bani câștigați, mă refer la bani mai mulți, i-am avut când am fost în trupa Exotic. Cu banii câștigați din concerte mi-am luat prima casă. Am pus ban cu ban și mi-am cumpărat apartamentul.

Poate alte persoane s-au gândit să își cumpere mai multe haine scumpe sau vacanțe. Eu am ales să îmi iau în primul rând casă și după aceea alte lucruri. Apartamentul a fost și cea mai mare investiție a mea, cumpărat cu banii din spectacole”, a mai povestit Julia Chelaru, pentru sursa citată anterior.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.