Connect-R se numără printre artiștii care nu ezită să recunoască faptul că a pornit de jos în industria muzicală. Artistul a povestit de mai multe ori că lipsurile i-au caracterizat perioada copilăriei. Connect-R nu poate uita perioada în care familia sa abia avea să pună pe masă. Artistul își amintește și acum situația precară a familiei, care l-a determinat să vândă ziare. 

Connect-R, dezvăluiri din copilărie

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a povestit cum era viața sa înainte să facă bani frumoși din muzică, Artistul, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, recunoaște faptul că a avut o copilărie nefericită și că lipsurile i-au caracterizat această perioadă.

Întrebat câți bani câștiga, după ce vindea ziare, artistul a povestit că suma era extrem de mică, având în vedere că mare parte a timpului o petrecea pe străzi. Mai exact, Connect-R câștiga 30 de lei pe zi, care se duceau pe mâncare și țigări.

@flory_floo #NikeShesBallin #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„30 de lei noi. Practic, îmi luam țigări, îmi luam ceva de la un fast-food din Piața Romană, unde trebuia să fiu pentru că acolo se adunau toți rapperii și un suc. Cam asta se întâmpla”, a povestit Connect-R în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Artistul își aduce aminte și acum de întâmplarea care l-a determinat să renunțe la ideea de a mai vinde ziare. Pe când se afla într-o intersecție, Connect-R a văzut mai mulți tineri, care ascultau muzica lui. După ce a observat reacțiile oamenilor, artistul a decis să își facă o carieră în această industrie.

Dacă artistul a decis să renunțe la vechiul loc de muncă, mama sa rămâne aceeași femeia modestă. Și ea la rândul ei vinde ziare și acum, deși fiul ei i-a propus de mai multe ori să renunțe la acest lucru și să se bucure de ajutorul pe care i-l poate oferi artistul.