Artistul nu s-a ferit să recunoască faptul că a trăit în sărăcie pe vremea când doar visa la celebritate.

Connect-R se numără printre artiștii care nu ezită să recunoască faptul că a pornit de jos în industria muzicală. Artistul a povestit de mai multe ori că lipsurile i-au caracterizat perioada copilăriei. Connect-R nu poate uita perioada în care familia sa abia avea să pună pe masă. Artistul își amintește și acum situația precară a familiei, care l-a determinat să vândă ziare. 

Connect-R, dezvăluiri din copilărie

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a povestit cum era viața sa înainte să facă bani frumoși din muzică, Artistul, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, recunoaște faptul că a avut o copilărie nefericită și că lipsurile i-au caracterizat această perioadă.

Întrebat câți bani câștiga, după ce vindea ziare, artistul a povestit că suma era extrem de mică, având în vedere că mare parte a timpului o petrecea pe străzi. Mai exact, Connect-R câștiga 30 de lei pe zi, care se duceau pe mâncare și țigări.

@flory_floo #NikeShesBallin #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„30 de lei noi. Practic, îmi luam țigări, îmi luam ceva de la un fast-food din Piața Romană, unde trebuia să fiu pentru că acolo se adunau toți rapperii și un suc. Cam asta se întâmpla”, a povestit Connect-R în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Artistul își aduce aminte și acum de întâmplarea care l-a determinat să renunțe la ideea de a mai vinde ziare. Pe când se afla într-o intersecție, Connect-R a văzut mai mulți tineri, care ascultau muzica lui. După ce a observat reacțiile oamenilor, artistul a decis să își facă o carieră în această industrie.

Dacă artistul a decis să renunțe la vechiul loc de muncă, mama sa rămâne aceeași femeia modestă. Și ea la rândul ei vinde ziare și acum, deși fiul ei i-a propus de mai multe ori să renunțe la acest lucru și să se bucure de ajutorul pe care i-l poate oferi artistul.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.