Interpretul a răspuns la cea mai arzătoare întrebare

Sandu Ciorbă își surprinde mereu fanii.

Ani de zile internauții s-au întrepat de ce interpretul și-a ales acest nume de scenă. Ei bine, adevărul este că numele la ales pe el și nu invers. “Ciorba” este chiar numele său de familie!

Nu este atât de rar

@marianosboss2Explicatie #taifun #pirat♬ original sound – lamare_ampu

Invitat în urmă cu mai mult timp la emisiunea Acces Direct, Sandu Ciorbă a povestit despre cum s-a apucat de cântar muzică țigănească-românească, dar și despre familia sa.

Interpretul se bucură de o familie numeroasă, având opt copii cu trei femei și are grijă de fiecare-n parte. Copiii lui Sandu Ciorbă se cunosc între ei, dar nu se poate spune același lucru și despre femeile din viața sa.

„Am muncit pentru stilul meu de muzică, ţigănească-românească. Nu m-a învăţat nimeni. Auzeam muzica şi o reproduceam şi eu. Cântam în familie, în comunitatea ţigănească. Nimeni nu te ajută în sensul adevărat, poate părinţii.

La mine acasă era ca la ţigani, frumos, aveam planuri multe. Mama era casnică, cred că o duceam bine. Lui tata îi plăcea să trăiască bine, era un om harnic. Era sever, eu eram rău, rebel, eram în stare de orice, nu eram un copil ascultător. Eu voiam să umblu după fete. În faţa mamei nu am cum să mă dau mare, eu m-am născut cu acest talent, nu sunt ceva artificial.

Eram la cântare când am aflat că tata a murit, am continuat cântarea şi apoi le-am spus colegilor să mă ducă acasă.

Eu ce câştig împart cu formaţia, jumătate – jumătate… 300, 400, 500 de euro le rămân de la cântare, depinde cum avem noroc. Cânt la oameni modeşti. Eu cânt la ţigani, au mai fost tentative de bătăi, dar nu prea se întâmplă…” a povestit Sandu Ciorbă în cadrul emisiunii “Acces Direct” în urmă cu mai mult timp.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.