Află cum se vede Raluca Bădulescu în postura de soacră.

De curând, Raluca Bădulescu a fost invitata Ilincăi Vandici în podcastul găzduit de aceasta. Cu acest prilej, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” a luat-o la întrebări pe colega sa de platou și a aflat lucruri care mai de care.

CITEȘTE ȘI – Momentul adevărului! De ce se teme Raluca Bădulescu de bătrânețe: „Mi-e frică de înnebunesc” VIDEO

Una dintre întrebări a făcut referire la viitoarea noră a Ralucăi Bădulescu, iar aceasta din urmă a spus ce nu ar accepta ca viitoarea sa noră să facă. Ei bine, Raluca nu ar fi de acord să-și împartă hainele cu soția băiatului său.

Raluca Bădulescu: „Sunt încă tânără, nebună și vreau să le mai port și eu”

@blonda262

😂 😂 😂 #ralucabadulescu #ascultapoveşti #ilincavandici #soacra #teascult #militia #nudau #haine #hainelamoda

♬ original sound – Constantina M. Todoran

„Miliția!În primul rând, să nu vină ea să atenteze la acaretele mele. Să nu-mi ia hăinuțele, rochițele, fustițele și lucrușoarele mele. Nu! (n.r nu va da din lucrurile sale) Sunt încă tânără, nebună și vreau să le mai port și eu.” a declarat Raluca Bădulescu în cadrul podcastului Ilincăi Vandici

Fiul Ralucăi Bădulescu are o iubită cu care este împreună de mai bine de un an de zile. Pe partenera lui Alex a cunoscut-o și Raluca Bădulescu, iar aceasta este foarte încântată de cuplul lor.

Raluca nu o vede ca pe o viitoare potențială noră, ci ca pe fiica sa. îi place să declare că are atât un băiat, cât și o fată. Cât despre identitatea domnișoarei, știm că aceasta este studentă la ASE, la fel ca și băiatul vedetei. Cei doi au trecut deja la următorul pas al relației lor și s-au mutat împreună.

„Da, o cunosc pe iubita lui. Sunt împreună de un an, dacă nu chiar mai mult. Este foarte mișto. Sunt un cuplu extraordinar de reușit. Le doresc ce își doresc ei, absolut ce își doresc ei: fericire, sănătate! O consider ca și fata mea, exact. Avem o fată și un băiat. Și ea este tot studentă la Ase, vor fi colegi, stau împreună deja.” a declarat, pentru Impact.ro, Raluca Bădulescu

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.