Vlad Gherman se simte bine după ce și-a făcut implantul de păr.

Vlad Gherman este un actor cunoscut în special pentru rolul său din „Pariu cu viața”, cât și pentru relația cu Cristina Ciobănașu care s-a sfârșit în mod neprevăzut. 

Vlad joacă în mai multe seriale românești, precum Adela sau Sacrificiul. Este admirat de publicul larg pentru calitățile sale pe care le are. Recent, Vlad Gherman a apelat la o intervenție estetică fiindcă își dorea să se simtă mai bine în pielea sa și să scape de unele complexe. Astfel, actorul și-a pus implant de păr pentru mulțumirea sa. Consideră că mai are de lucrat mult la el, pentru a deveni cea mai bună variantă a sa. Despărțirea de Cristina Ciobănașu a avut un impact negativ pentru actor și a avut nevoie de ajutor specializat.

@vladgherman325 #vladghermansimaraoprea #vladopreagherman #maraghermanoprea #maragherman #vladoprea #calinsiadela #adelasicalin #marasivlad🥰😍 #vladsimara ♬ sunet original – vladgherman325

„M-ați întrebat cum mă simt după transplant. Ei bine, mă simt mult mai ok. A început și fața să mi se desumfle că era foarte umflată, eram ca un extraterestru. Am început să mă pot odihni mai mult, dar la începutul anului viitor vă povestesc mai multe.”

Vlad Gherman în vacanță cu Oana Moșneagu

Tinerii au petrecut Sărbătorile de Iarnă împreună la munte. Vlad Gherman și colega sa de breaslă, Oana Moșneagu s-au distrat de minune împreună. Aceștia au arătat și fanilor de pe rețelele de socializare acest lucru. Cei doi au schimbat radical clima de vacanță, astfel că după Revelion au plecat în Zanzibar, unse se bucură de soare și vreme călduroasă.

Cei doi nu au plecat singuri, sunt alături de prietenii lor cu care se vor se distra pe cinste în vacanță. Tinerii postează fotografii împreună pe rețelele de socializare și au stârnit curiozitatea fanilor.  Întrebați dacă formează un cuplu, actorii nu au dat un răspuns concret și au ezitat să răspundă la această întrebare.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.