Pavel Bartoș este îndrăgitul actor de teatru, film și televiziune. Faimosul prezentator de la „Românii au talent” a făcut de-a lungul timpului oamenii să râdă și i-a ținut în fața micilor ecrane datorită atitudinii sale carismatice și simțul umorului. De curând, acesta a împlinit 47 de ani, iar fanii sunt uimiți de vârsta înaintată a acestuia.

Pavel Bartoș și-a sărbătorit ziua de naștere pe 20 ianuarie. Artistul a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a declarat că se simte foarte bine la împlinirea celor 47 de ani.

Pavel Bartoș a ajuns la vârsta de 47 de ani

Îndrăgitul prezentator a ținut să le mulțumească pentru urări tuturor celor ce s-au gândit la el în acea zi. În urma mesajului postat de acesta pe contul său de Instagram, Pavel a declarat că se simte foarte bine în pielea lui. De asemenea, artistul a spus că este recunoscător pentru tot ceea ce are.

„Acesta sunt eu și mă simt tare bine în pielea mea. Mulțumesc lui Doamne, Doamne pentru ceea ce sunt și ceea ce am. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune. V-am pupat!” , a scris Pavel Bartoș pe Instagram.

Cum se simte Pavel Bartoș la 47 de ani. Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere pe 20 ianuarie
social media

Pavel Bartoș se pregătește pentru noi proiecte

Pavel se pregătește intens încă de la începutul anului pentru premiera sezonului 12 a emisiunii „Românii au talent”. De altfel, acesta va participa în piese de teatru și într-un film de lung-metraj. Vedeta va face parte din distribuţia peliculei „Ramona”, pentru care lucrează cu regizorul Jesus Del Cerro („Vlad” și „Cu un pas înainte”) și actorii Ioana Blaj („Adela”) și Alexandru Ion („Sacrificiul). În plus, artistul a reușit să uimească o lume întreagă după ce a slăbit 12 kg pentru un rol.

„Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu același nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm.” a declarat artistul pentru Click!