Ozana Barabancea este într-o continuă transformare! Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a apelat la o nouă intervenție chirurgicală la nivelul stomacului, la 5 ani de la prima operație. Cum se simte acum? 

Ozana Barabancea și-a micșorat stomacul prima oară în 2017. Atunci a reușit să slăbească 45 de kilograme. În pandemie, însă, a început să mânânce iar haotic și pierduse lupta cu kilogramele. Așa că a făcut cea de-a doua operație în care și-a pus un inel gastric. Ce a declarat vedeta de la Antena 1 despre intervenție!

Ozana Barabancea s-a operat iar la stomac

Jurata a povestit că prima dată a dat jos aproape 50 de kilograme, făcea sport și se simțea extraordinar de bine. Din păcate, pandemia a făcut-o să calce strâmb și să dea iama în alimente nesănătoase.

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel. Prima dată mi-am tăiat stomacul, am slăbit 45 de kilograme, eram wow, făceam și sport, arătam bine”, a declarat ea, potrivit Spynews.ro.

foto: instagram

Jurata de la Antena 1 vrea să arate din ce în ce mai bine

După cea de-a doua intervenție chirurgicală, vedeta de la Antena 1 a mărturisit că se simte foarte bine, dar nu mai este la fel ca la prima operație.

„Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune”, a mai adăugat Ozana Barabancea.