Află cum s-a schimbat viața Marei Bănică după ce în urmă cu șase luni a devenit mamă pentru a doua oară.

În urmă cu șase luni de zile, Mara Bănică a devenit mamă pentru a doua oară. De această dată a adus pe lume o fetiță pe care a botezat-o Donca. Mara mai are un băiețel, Dima. Acesta este cu mult mai mare față de sora lui,  având vârsta de 12 ani.

Mara Bănică a mărturisit că este nemaipomenit să fie atât mamă de băiat, cât și de fată.Vedeta nu prea mai are foarte mult timp liber, având în vedere că s-a ocupat exclusiv de creșterea celei mici, fără a avea vreun ajutor.

„A fost o ambiție a mea..”

@anamariatrifon

♬ original sound – Maria👀

„E minunat! Îmi ocupă tot timpul, tot, tot, tot timpul aproape. N-am avut niciun ajutor! Împlinește pe 1 (n.r august) șase luni. A fost o ambiție a mea să mă ocup eu. La Dima n-a fost așa, feciorul meu cel mare. Mă mai ajutau ai mei.” a declarat Mara Bănică

În urmă cu câteva săptămâni, Mara Bănică a mers în vacanță la mare împreună cu toți membrii familiei sale. A fost și fiica sa în vârstă de șase luni care s-a aflat la cel de-al doilea zbor din viața ei.

„Ne-am cărat cu jumătate de casă, trebuie să recunosc! Am avut un beach-house, situat chiar pe plajă, iar cea mică a fost impecabilă! Am fost cu avionul, dar Donca nu era la primul zbor. Am mai zburat cu ea și în Germania, e obișnuită. Nu am probleme cu ea. Doarme, e cuminte în zbor.

Noaptea, doarme de la 20:00 până la ora 8 dimineața. Așa a fost și în vacanță. I-am luat inclusiv apă plată de acasă cu noi, ca să fim siguri că nu va avea probleme. Am băgat-o zilnic în mare și i-a plăcut. 

Cât despre noi, e un banc: ce înseamnă vacanța cu copiii? Să ai grijă de ei, într-un oraș străin. Pentru noi nu a fost vacanța cu care suntem obișnuiți, dar bucuria copiilor e cea mai importantă!” a declarat Mara Bănică pentru Click!

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.