Larisa Udilă a adus pe lume, zilele acestea, un băiețel perfect sănătos, care a cântărit la naștere 3,8 kilograme. Vedeta s-a speriat foarte tare cu o zi înainte de naștere și a mers de urgență la spital. Din nefericire, nu a putut naște în ziua respectivă. Și-a dorit foarte tare să nască natural, pentru că recuperarea i-ar fi fost mult ușoară, dar nu a putut face lucrul acesta din mai multe motice.

Larisa Udilă a născut un băiat

Fosta concurentă a trecut prin clipe de coșmar și le-a vorbit fanilor de pe Instagram despre ziua în care a născut pentru prima dată. Nu se aștepta să fie atât de rău și a mărturisit că a avut niște dureri groaznice pe care nu le-a mai avut niciodată în viața sa până atunci.

”Cred că 5 era ceasul și au început contracțiile groaznice, de la 5 până la 9 jumătate au fost contracții cu intensitatea de 90, în condițiile în care sunt femei la 100 care nasc. Cele mai rele dureri pe care le-am simțit vreodată în viața mea, copilul începuse să nu se mai simtă ok, să-i scadă pulsul, toată lumea mi-a spus să intru la cezariană, să las ambiția cu nașterea naturală. Așa că am decis împreună cu familia să facem cezariană, copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0 cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic”,a poovestit Larisa Udilă pe Instagram.

Cum se simte Larisa Udilă, după ce a născut prin cezariană! Prin ce chinuri a trecut vedeta

După toate acestea, Larisa Udilă s-a bucurat doar că ea și Milan, fiul ei, sunt sănătoși, deși clipele prin care a trecut i-au dat mari bătăi de cap.

”Ei bine, contracțiile mele au început ieri noapte pe la 3 dimineață, au început ușor, am avut o contracție, apoi la 5 am avut o contracție destul de puternică, apoi când am fost la toaletă mi s-a umplut hârtia igenică de sânge și o gelatină, panică vă dați seama, am zis că mor. Ogi a sărit din pat, nu înțelegeam ce se întâmplă. După ce ne-am documentat am văzut că de fapt este normal, când am ajuns la spital la urgență medicul a venit imediat acolo și m-a consultat și mi-a zis că trebuie să mă internez și când am văzut că iarăși era sânge pe mănușa lui, iar panică. Treba cu sânge m-a panicat, aveam tensiune cu 15 și, era foarte mare”, a mai povestit bruneta.