Cum se simte acum Mioara Roman. Oana Roman a explicat care este starea de sănătate a mamei sale

Mioara Roman a întâmpinat din nou probleme de sănătate și ieri a ajuns pe mâinile medicilor. Deja știm că fosta soție a lui Petre Roman se confruntă de mai mult timp cu diverse afecțiuni medicale. Din fericire, fiica sa Oana Roman este în permanență aproape de cea care i-a dat viață și nu o lasă la greu. 

Desigur, problemele prin care trece mama sa o afectează și pe vedetă. Acum însă a oferit primele informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Potrivit celor spuse de vedetă, a trecut printr-un moment dificil, iar panica s-a instalat rapid. Este la spital și se recuperează, însă va mai sta acolo o perioadă.

Oana Roman a oferit primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale

Social media

Deja știm că fiica lui Petre Roman este o persoană extrem de cunoscută, mai ales pe rețelele de socializare. De-a lungul anilor are parte de o comunitate de oameni care o susțin și o sprijină atunci când vedeta își expune problemele.

Oana Roman a povestit pe Instagram că starea de sănătate a mamei sale este bine. Va trebui însă ca Mioara Roman să mai stea în spital pentru o perioadă de timp.

,,Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru că viata nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare!

Colaj Substantial

Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioada . Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni!

Pentru mine înseamnă enorm, pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi. Pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez’’, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!