Mioara Roman a întâmpinat din nou probleme de sănătate și ieri a ajuns pe mâinile medicilor. Deja știm că fosta soție a lui Petre Roman se confruntă de mai mult timp cu diverse afecțiuni medicale. Din fericire, fiica sa Oana Roman este în permanență aproape de cea care i-a dat viață și nu o lasă la greu. 

Desigur, problemele prin care trece mama sa o afectează și pe vedetă. Acum însă a oferit primele informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Potrivit celor spuse de vedetă, a trecut printr-un moment dificil, iar panica s-a instalat rapid. Este la spital și se recuperează, însă va mai sta acolo o perioadă.

Oana Roman a oferit primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale

Social media

Deja știm că fiica lui Petre Roman este o persoană extrem de cunoscută, mai ales pe rețelele de socializare. De-a lungul anilor are parte de o comunitate de oameni care o susțin și o sprijină atunci când vedeta își expune problemele.

Oana Roman a povestit pe Instagram că starea de sănătate a mamei sale este bine. Va trebui însă ca Mioara Roman să mai stea în spital pentru o perioadă de timp.

,,Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru că viata nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare!

Colaj Substantial

Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioada . Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni!

Pentru mine înseamnă enorm, pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi. Pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez’’, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.