Cu perioada Crăciunului care se apropie cu pași atât de repezi, toată lumea începe să intre în spiriul sărbătorilor de iarna. Ornamente, beteală, beculețe, toate trebuie puse la punct și pregătite pentru perioada festivă, plină de bucurie a anului.

Este și cazul Familiei Regale din Anglia, care a început pregătirile începând cu săptămâna aceasta. Angajații de la Windson s-au pus pe treabă, iar în scurt timp totul va fi ornamentat și pregătit pentru Crăciun.

Ornamentele de anul aceasta sunt roșii și arginii, iar pe lângă minunații brazi care vor fi împodobiți cu măiestrie, la fel de frumos vor fi pregătite camerele și mesele din Windsor. Astăzi, pe paginile oficiale ale Casei Regale au fost postate fotografii care arătau că pregătirile sunt în plină desfășurare. Totul trebuie să fie perfect, iar aceste decorațiuni vor fi ținute până pe data de 6 februarie.

Aceasta este o tradiție la care Regina Elisabeta ține cu strictețe, mai ales că această reprezintă o zi foarte specială pentru Alteța Sa. Deși aduce o amintire tristă pentru regină, este un mod prin care aceasta păstrează vie a tatălui său: Regele George al VI-lea s-a stins din viață în data de 6 februarie 1952.

Ca în fiecare an, toată Familia Regală de va aduna la Sandringham, unde vor petrece ziua Crăciunului împreună. Anul acesta, singurii care vor absenta de la eveniment și vor rupe tradiția sunt Meghan și Prințul Harry, care au ales să petreacă ziua de 25 decembrie în America.