Vica Blochina este o femeie frumoasă, dar acesta nu este singurul ei atuu. Arată, de asemenea, extrem de bine și se simte bine în pielea sa. Acest lucru se poate remarca în imaginile frumoase pe care le postează pe rețelele sociale, în care își pune foarte bine în evidență formele perfecte pe care le are și pentru care muncește din greu.

Vica Blochina arată foarte bine pentru vârsta sa

Vedeta arată atât de bine, încât un internaut i-a transmis recent că era de părere că are doar 25 de ani. Ce este drept, are un trup de invidiat, se îngrijește de aspectul ei fizic în fiecare zi, iar aceste lucruri despre care unii cred că sunt minore, fac diferența.

Un alt fan a vrut să afle chiar de la ea dacă ar fi într-o relație cu un băiat de 20-25 de ani. În momentul acela, vedeta i-a dat acestuia un răspuns genial, care probabil l-a lăsat cu gura căscată. Vica Blochina i-a spus acestuia că are deja un băiat în vârstă de 14 ani și chiar nu are nevoie să mai înfieze încă unul. Ea preferă ca bărbații cu care se presupune că ar vrea să fie într-o relație sau cu care ar fi, să fie maturi, dar mai ales bogați.

Cum se menține Vica Blochina în formă! Vedeta are un trup de zeiță: “Ca să ma vindec…“

Nu este ușor pentru ea să arate atât de bine și face eforturi zilnic în acest sens. Vedeta a început deja o nouă dietă, pe care o ține de 30 de zile și care se pare că funcționează de minune.

„Țin dieta Keto deja de 30 de zile , făcută de un doctor din America + IF (Intermittent Fasting), maxim 2 mese pe zi. Pentru că am dezvoltat rezintență la insulină și mie nu mi se potrivește regimul cu multiple mese, ca să mă videnc aceasta este soluția..deci fără carbohidrați și zahăr.”, a scris Vica Blochina la Story, în urmă cu câteva ore.